LLORET DE MAR, PRESENT A L’EUROPEAN CITIES MARKETING SPRING MEETING

Va tenir lloc del 22 al 24 de febrer a la ciutat polonesa de Gdansk

Lloret Turisme, en representació de Lloret de Mar, es va desplaçar la setmana passada fins a Polònia per participar en l’European Cities Marketing Spring Meeting que va tenir lloc del 22 al 24 de febrer a la ciutat de Gdansk.

Enguany, la trobada de primavera d’aquesta institució, que reuneix participants de més de 100 ciutats europees, va girar al voltant del paper que tindran les Entitats de Promoció Turística (Destination Management Organizations o DMO) en el futur. En un moment en què l’ús d’internet en el sector turístic està més que consolidat i on es produeixen canvis constants en el mode de consum turístic ha arribat el moment en què les DMO es reinventin i trobin noves fórmules d’aportar valor al viatger.

Entre les ponències que van tenir lloc van destacar les dels representants d’Aalborg, que van parlar sobre la implicació de la comunitat local en la gestió turística de la destinació; la direcció d’Amsterdam, que va explicar com estaven utilitzant les dades massives en la seva presa de decisions; o els professionals de Copenhaguen, que van compartir el seu innovador pla estratègic.

A més d’assistir a les conferències i participar en els espais de networking, Lloret Turisme va intervenir per primera vegada en la trobada de la junta directiva Meetings Industry, del qual forma part des d’aquest 2017.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Vam entrar a formar part de la xarxa d’ECM el 2015 amb l’objectiu de relacionar-nos i compartir coneixements amb altres ciutats turístiques d’arreu d’Europa. Aquest any la trobada es centrava en el futur de les DMO i hem vist com des de Lloret de Mar compartim molts reptes amb ciutats com Amsterdam, París o Venècia en temes com la convivència turista-ciutadà, la creació d’experiències turístiques que siguin memorables o l’ús que hem de donar a les oficines de turisme físiques tradicionals.”

European Cities Marketing és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu la millora de la competitivitat i l’acompliment de les principals ciutats d’Europa proporcionant una plataforma per als professionals de MICE, turisme vacacional i màrqueting on intercanviar coneixements, millors pràctiques i ampliar la seva xarxa de contactes per construir nous negocis. ECM promociona i connecta els interessos dels membres de més de 100 de les principals ciutats a 36 països.

Galeria

Notícies relacionades