Lloret de Mar presenta les XVII Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Peix de l’Art

Lloret de Mar,7 d’octubre del 2019.- Un total de 12 restaurants i l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Coll i Rodés de Lloret de Mar participen a la XVII edició les Jornades Gastronòmiques del Peix de l’Art que ha iniciat avui i que es dura a terme fins el 3 de novembre.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat; el president del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries, Nino Gómez i el president del Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar, Enric Dotras, han destacat el valor afegit que aporta la gastronomia a l’oferta turística i la combinació d’innovació i tradició que ofereixen els diferents menús. L’alcalde de Lloret ha destacat que “Els indicadors mostren que hi ha un augment de l’índex de satisfacció amb la nostra gastronomia i que el nivell mig dels nostres restaurants és bo”.

Després de la presentació diferents dels restaurants participants han ofert un tast obert al públic on s’han pogut degustar algunes de les propostes culinàries que es presenten per aquestes jornades.

Les jornades del Peix de l’Art són unes jornades gastronòmiques que es duen a terme cada mes d’octubre a Lloret de Mar i recuperen  els plats del mar elaborats amb peix i marisc fresc pescat segons la tècnica de l’art.

Notícies relacionades