LLORET DE MAR, SEU DE LA PRESENTACIÓ INTERNACIONAL A PREMSA DE L’AUDI R8 SPIDER

Més de 300 periodistes especialitzats s’han desplaçat fins a Lloret per conèixer el nou model de la marca automobilística.

Del 6 al 19 d’octubre Lloret de Mar va acollir la presentació internacional a premsa del nou Audi R8 Spider en la qual van participar més de 300 periodistes internacionals procedents de diferents països europeus, Xina, Japó, Canadà, Xile, Índia i Austràlia entre d’altres.

Els periodistes es van desplaçar en grups un dia sencer fins a Catalunya per conèixer i  provar el nou model de la firma Audi. En arribar a l’aeroport de Barcelona tenia lloc la rebuda per part d’Audi i se’ls entregava la clau per poder conduir l’automòbil fins al Parador de Sau on els esperava un petit esmorzar abans de continuar el trajecte fins a l’hotel Alva Park de Lloret de Mar.

L’Hotel Alva Park, membre de Leading Hotels of the World, va ser l’espai triat per acollir la sala de premsa i el sopar i l’allotjament del grup de periodistes abans de marxar el dia següent al matí. Així mateix, també va allotjar tot l’equip de professionals d’Audi que es van desplaçar per acompanyar els periodistes durant la seva estada.

L’Audi R8 Spider és un dels models més esportius d’Audi. Amb un disseny descapotable, dinàmic i modern disposa de 540 cavalls de potència que li permet arribar als 200 km/h en 11,8 segons, el seu preu de venda és a partir dels 190.000 €.

Aquesta acció ha estat coordinada per l’agència D-company de Barcelona ─amb el suport del Lloret Convention Bureau─, la qual el 2012 ja va ser l’encarregada de dur a terme la presentació internacional del model Audi A1 Sportback, també a Lloret de Mar, amb la presència d’un miler de periodistes. Amb aquesta segona presentació es consolida la relació de la marca Audi amb Lloret de Mar i amb D-company, que novament ha comptat amb Lloret per acollir un dels seus esdeveniments.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “El fet que les empreses que ja han organitzat algun esdeveniment a Lloret decideixin repetir deixa palès que la nostra oferta i professionalitat ofereixen un valor diferencial als nostres clients. Esperem en un futur seguir treballant amb AUDI i amb D-company i que segueixin comptant amb Lloret per a les seves presentacions de producte.”

Galeria

Notícies relacionades