Lloret de Mar es promociona al mercat rus

Participa en el workshop d’un dels principals tour operadors de la zona i a la fira MITT de Moscou

Lloret Turisme s’ha desplaçat aquesta setmana a Moscou per participar en dues accions de promoció de la destinació al mercat rus acompanyat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i del sector empresarial turístic lloretenc representat per Novovira, els hotels Rigat Park i Alva Park i la cadena hotelera Guitart Hotels.

Les accions de promoció van començar ahir dimarts amb la participació dels representants de Lloret Turisme en el Golden Workshop organitzat per Anex Tour. Aquest esdeveniment va incloure la visita a una de les principals oficines de la companyia durant el matí on es va presentar la destinació a una vintena de caps d’agència i directors de les principals cadenes venedores minoristes. Al vespre, es va oferir un còcktel de benvinguda a 150 venedors d’Anex Tour als quals es va fer novament una presentació de destinació i es va oferir material promocional del territori.

Des d’avui i fins divendres, Lloret de Mar es promocionarà sota el paraigua de l’Agència Catalana de Turisme en la fira MITT (Moscow International Travel & Tourism Exhibition), una de les principals fires turístiques internacionals i la més important de Rússia en què cada any participen més de 1.800 empreses i 190 destinacions. Durant la seva presència a Moscou, Lloret Turisme té previst entrevistar-se amb els principals majoristes de viatges que operen a Rússia i amb base a Espanya per valorar la situació actual d’aquest mercat i oferir-los suport en la comercialització de la destinació en el mercat d’origen.

El 2015 el mercat rus va patir una davallada important a tot el territori espanyol pel que fa a nombre de visitants generada principalment per la complicada situació política i econòmica en la qual s’ha trobat immers el país en els últims dos anys.

Per a aquest 2016 es preveu un repunt d’aquest mercat afavorit en part per la difícil situació que es viu actualment al nord d’Àfrica i Turquia i que pot portar novament al nostre territori clients que havien apostat en les últimes temporades per altres destinacions mediterrànies. Segons les xifres aportades per Anex Tour, per a aquest 2016 s’espera que 150.000 clients russos visitaran Espanya dels quals 100.000 tindran com a destinació Catalunya.

Galeria

Notícies relacionades