Lloret de Mar es promociona en el mercat ucraïnès

Durant les últimes setmanes ha participat en diferents accions en aquest país europeu

Lloret de Mar ha realitzat en les últimes setmanes diferents accions per a promocionar la destinació en el mercat turístic ucraïnès.

El mes de març passat, Lloret Turisme va participar a la fira Ukraine International Travel and Tourism Exhibition (UITT), una de les principals fires turístiques dels països de l’Europa de l’est, per la qual passen més de 20.000 professionals del sector en cada edició. Durant els tres dies de fira (del 28 al 30 de març) es va reunir amb els principals operadors turístics del país: JoinUp, AnexTour i Coral Travel. La destinació va estar acompanyada d’altres destinacions i empreses del territori com Costa Brava, Salou, PortAventura o l’agència lloretenca Viatges Terramar, i va comptar amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme.

En el marc de la fira, el dia 29 va tenir lloc una presentació específica de Lloret de Mar i de Costa Brava davant de 50 agents de viatges de JoinUp provinents de tot Ucraïna.

Aquesta setmana, s’ha continuat amb la promoció al país participant en un roadshow que ha organitzat l’operador Coral Travel i que té lloc a quatre de les principals ciutats ucraïneses de Leopolis, Járkov, Dnepr i Kíev. Lloret de Mar, juntament amb els representants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i representants de Don Juan Hotels i Garbí Hotels, realitzaran, a cada ciutat, una presentació de la destinació davant d’un centenar d’agents de viatges que tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà l’oferta turística de la destinació.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Les perspectives que ens arriben per a aquest 2018 per al mercat ucraïnès són bones i esperem un creixement de viatgers d’aquesta procedència. És una destinació que coneix i valora la nostra destinació i un mercat que, juntament amb Bielorússia, resulta complementari al mercat emissor rus.”

Durant 2017 Ucraïna es va situar com un dels deu principals mercats emissors per a Lloret de Mar amb més de 9.000 viatgers d’aquesta procedència.

Galeria

Notícies relacionades