Lloret de Mar es promociona en els mercats turístics internacionals

L’agenda promocional de primavera de la destinació inclou diferents accions a l’estranger i la visita d’agents de viatges a Lloret

Lloret de Mar, a través de Lloret Turisme, es troba immersa en el punt àlgid de la temporada promocional turística participant en una intensa agenda d’accions durant els mesos d’abril, maig i juny.

Durant el mes passat, la destinació va participar en dues gires itinerants que van tenir lloc al Regne Unit i als Països Baixos i Bèlgica. Aquestes accions tenien com a objectiu explicar l’oferta turística actual de la destinació a alguns mercats tradicionals on Lloret de Mar ja és conegut, però on es fa necessari incidir en els canvis que ha sofert la ciutat en els últims anys. En total, es van visitar cinc ciutats: tres als Països Baixos i Bèlgica (Anvers, Rotterdam i Amsterdam) i dues al Regne Unit (Leeds i Manchester); en les quals es va participar en diferents presentacions de destinació i workshops amb més de 320 professionals i periodistes d’aquests països. També a l’abril, quinze agents de viatges alemanys de Ferien Touristik van visitar la destinació en un viatge de familiarització organitzat per l’operador Odeon Tours.

Les accions, realitzades en col·laboració amb operadors turístics, segueixen al maig i al juny amb la visita de quinze grups de professionals de països tan diversos com Regne Unit, Rússia, Ucraïna, Bielorússia, Uzbekistan, Kazakhstan, Estònia o Lituània, que arriben en diferents viatges de familiarització organitzats per Tez Tour, Thomas Cook, Viatges Terramar i Anex Tour. En total es desplaçaran fins a Lloret de Mar més de 380 professionals que podran conèixer in situ l’oferta de la destinació visitant el patrimoni cultural, hotels, restaurants i participant en diverses activitats.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “A Lloret de Mar rebem un 75% del visitants de mercats internacionals, especialment procedents de mercats europeus i a la primavera, abans que comenci la temporada alta, és quan es concentren més accions promocionals. Treballar de la mà dels operadors turístics que comercialitzen la nostra destinació ens permet coordinar-nos i transmetre un missatge comú que si, a més, ve acompanyat d’una visita per part dels agents de viatge, els ofereix una visió completa de l’oferta turística actual de Lloret.”

El 2017 Lloret de Mar va rebre 1.122.186 viatgers, dels quals 283.246 eren residents a l’Estat espanyol i 838.940 residents a l’estranger.

Galeria

Notícies relacionades