Lloret de Mar es promociona al País Basc i a Alemanya

Aquest cap de setmana Lloret Turisme ha participat a la fira Expovacaciones de Bilbao i ahir va començar un roadshow per tres ciutats alemanyes

Lloret Turisme segueix duent a terme aquest mes de maig una intensa promoció de la destinació en els mercats emissors més importants tant nacionals com internacionals.

La setmana passada l’equip de Lloret Turisme es va desplaçar fins a Bilbao per participar des de divendres i fins diumenge a la fira Expovacaciones, una de les fires més importants del País Basc, que ha comptat amb la presència de 161 expositors nacionals i internacionals.

En aquesta fira de públic final s’ha aprofitat per informar sobre les últimes novetats turístiques de Lloret com les sortides setmanals de marxa nòrdica i sobre les activitats que tenen lloc actualment a Lloret com les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs o la propera celebració del Lloret Formula Weekend i la Fira dels Americanos. També hi ha hagut molta demanda d’informació sobre activitats i instal·lacions familiars de cara a la propera temporada estival.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, fa una valoració positiva de la presència de Lloret de Mar en aquesta fira: “Han estat tres dies amb una intensa activitat en el nostre estand i valorem positivament haver-nos desplaçat fins al País Basc a promocionar la destinació ja que es tracta d’un mercat pròxim, molt interessat en la nostra regió, del qual l’any passat ens van arribar més de 5.000 visitants”.

Enllaçant amb aquesta acció, des d’ahir i fins dijous, Lloret Turisme participa en un roadshow per Alemanya en col·laboració amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’entitat visitarà tres ciutats: Bremen, Colònia i Stuttgart, on tindrà l’oportunitat de presentar la destinació a diferents operadors de cada ciutat en un mercat que l’any passat es va situar com el quart mercat internacional més important per a Lloret amb més de 84.000 visitants.

La setmana que ve seguirà la promoció exterior de la destinació participant en un roadshow al Regne Unit que portarà Lloret de Mar a promocionar-se a les principals ciutats des de les quals opera la companyia Jet2Holidays, que enguany té programats set vols setmanals a l’aeroport de Girona, els quals preveu triplicar durant el 2017

Galeria

Notícies relacionades