LLORET DE MAR REBRÀ AQUEST CAP DE SETMANA PROP DE 3.000 ESPORTISTES I ACOMPANYANTS

Participaran en vuit esdeveniments de sis disciplines esportives diferents

Lloret de Mar rebrà aquest cap de setmana, entre els dies 4 i 5 de juny, la visita de prop de 3.000 esportistes i acompanyants que participaran en vuit esdeveniments esportius que tindran lloc paral·lelament a la vila.

Es tracta de vuit competicions de disciplines com el voleibol platja, l’atletisme, el karate, la gimnàstica rítmica, el futbol i el futbol sala, principalment amb participants nacionals i de proximitat.

Entre els vuit esdeveniments, destaquen el Campionat de Catalunya d’Atletisme Juvenil i Júnior, que tindrà lloc a les pistes d’atletisme i que comptarà amb 1.800 esportistes i acompanyants, i el Torneig Internacional de Karate Sots 18 amb 500 assistents que ompliran el Pavelló Municipal.

Els altres esdeveniments, més minoritaris, seran: el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, que es desenvoluparà a la platja de Fenals; la Gimnastrada 2016, que es celebrarà al Pavelló del Molí i tres tornejos de futbol i futbol sala.

Aquestes xifres vénen a completar l’excel·lent temporada que ha tingut enguany el turisme esportiu a Lloret de Mar durant els primers mesos de l’any. Fins al mes de juny Lloret haurà acollit un total de 250 estades esportives i 30 competicions que representen un total aproximat de gairebé 30.000 esportistes i acompanyants. Tenint en compte els esdeveniments que ja estan confirmats fins a finals d’any, enguany s’espera arribar a la xifra rècord de 375 esdeveniments esportius entre estades esportives, competicions oficials, esdeveniments locals, tornejos privats i altres.

Lloret de Mar s’ha consolidat en els últims anys com una de les destinacions de turisme esportiu més importants de la Costa Brava des que el 2010 va obtenir el segell de Destinació de Turisme Esportiu. Aquest producte turístic específic compta amb una temporada alta que engloba els mesos de febrer, març, abril, maig, juny i octubre, el que permet al sector turístic allargar la temporada convencional. Les condicions climatològiques d’aquests mesos sumades a la varietat d’instal·lacions esportives de la vila i a la proximitat d’aquests equipaments a la zona hotelera fan de Lloret la destinació ideal per a moltes nacionalitats europees.

Galeria

Notícies relacionades