Lloret de Mar se suma a la programació del Som Cultura amb ‘Misteriós crim a la mansió Garriga’

Es podrà gaudir d'aquesta visita teatralitzada amb tocs de mistery party dissabte a les 18 i a les 20 h

Lloret de Mar se suma al Som Cultura, el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i al Pirineu de Girona, amb la visita teatralitzada “Misteriós crim a la mansió Garriga” de la qual es podrà gaudir dissabte que ve, 16 de novembre, a les 18 i a les 20 h al Museu del Mar.

La visita comença quan el senyor i la senyora Garriga conviden els assistents a la inauguració de la seva casa nova, però durant la festa es comet un crim… Aquest misteriós assassinat haurà de ser resolt pels participants al llarg de la visita a través de diferents pistes i proves que se succeiran durant els seixanta minuts que dura l’experiència.

Es tracta d’una proposta cultural adreçada al públic adult amb aspectes de Murder Party o Cluedo que promet una tarda intrigant de misteri als assistents.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Un any més ens sumem al Som Cultura amb una proposta cultural diferent que vol sorprendre els nostres visitants. Els proposem un joc de misteri al Museu del Mar per tal que puguin conèixer un dels nostres espais patrimonials més emblemàtics com és Can Garriga d’una manera original i divertida”.

Les inscripcions es poden dur a terme a les oficines de turisme de Lloret de Mar i tenen un cost de 4€, o 2€ amb tarifa reduïda (jubilats, Carnet Jove, carnet d’estudiant, carnet familiar i persones amb discapacitat). Cal reserva prèvia.

Tota la informació es pot consultar en el web www.lloretdemar.org

Galeria

Notícies relacionades