LLORET DE MAR SERÀ LA SEU DEL MEET CATALUNYA 2017, EL PRINCIPAL WORKSHOP INTERNACIONAL ORGANITZAT PEL CATALUNYA CONVENTION BUREAU – AGÈNCIA CATALANA DE TURISME

Aquests i altres esdeveniments confirmats per al 2017 s’han presentat avui en la VIII Assemblea Anual del Lloret Convention Bureau

El Lloret Convention Bureau ha celebrat avui la seva VIII Assemblea Anual en un acte que ha tingut lloc al Gran Hotel Monterrey de Lloret de Mar i que ha comptat amb més de seixanta assistents. Durant l’esdeveniment s’ha aprofitat per donar la benvinguda als nous membres que des de l’última Assemblea han entrat a formar part del Lloret Convention Bureau: l’empresa de serveis per a esdeveniments Festa Music, l’agència Evenia Travel Services, el bar Hula-Hula i el Golf Lloret Pitch & Putt. Amb aquestes incorporacions, l’entitat publicoprivada arriba ja als 46 membres incloent-hi allotjaments, restaurants, centres congressuals i sales de reunions, espais singulars, empreses d’activitats i serveis especialitzats.

A la primera part de l’Assemblea, s’ha procedit a fer un balanç de les actuacions del 2016 destacant alguns resultats com els 74 festivals que van tenir lloc durant l’any i els més de 25.000 delegats que es van desplaçar fins a Lloret per participar en algun esdeveniment relacionat amb el turisme de negocis. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, ha ressaltat en la seva presentació: “L’any passat vam acollir un esdeveniment de l’empresa sueca Korpen, especialitzada a organitzar lligues esportives, que va comptar amb més de 550 participants, en un exemple del posicionament de Lloret com a destinació MICE & Sports, i la presentació internacional a premsa del nou model d’Audi R8 Spider, que va comptar amb més de 300 periodistes i que va significar el retorn de l’empresa Audi a Lloret després d’haver-hi celebrat una altra important presentació de producte el 2012”.

El suport en la celebració d’esdeveniments estratègics seguirà aquest 2017 un dels eixos principals en el nou pla d’accions amb la col·laboració en esdeveniments ja confirmats com el torneig Radikal Darts, que tindrà lloc del 12 al 15 d’octubre i que portarà a Lloret més de 3.000 persones de tot Espanya, o un congrés de termohidràulica italiana en què participaran gairebé 1.000 persones. Així ho ha explicat Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, en la segona part de l’Assemblea durant la qual s’ha exposat el pla d’accions per al 2017. “Enguany, com a novetat, volem potenciar la tasca promocional en públic professional britànic amb la participació en accions com el ConfecRed i amb una agenda comercial pròpia. És un mercat que coneix Lloret com a destinació vacacional, però que desconeix tota l’oferta especialitzada que tenim per al turisme de negocis i d’esdeveniments.”

Des de la seva fundació el 2009 el Lloret Convention Bureau ha aconseguit posicionar la destinació en el segment MICE i donar a conèixer l’oferta especialitzada de la ciutat. Actualment compta amb el suport i la confiança de les institucions supramunicipals com el Costa Brava Girona Convention Bureau, que el 2016 va escollir Lloret com a seu de la seva principal acció promocional, el Costa Brava Business Days o el Catalunya Convention Bureau, que ha confirmat per a aquest 2017 la celebració a Lloret del Meet Catalunya, un workshop professional que tindrà lloc el 15 de juny i que comptarà amb la presència de més de 70 compradors internacionals.

L’alcalde de Lloret de Mar i president del Lloret Convention Bureau, Jaume Dulsat, ha afegit en la clausura de l’acte: “Agraïm a la Generalitat de Catalunya, al Patronat de Turisme Costa Brava Girona i a la Mesa empresarial el compromís que demostren amb el Pla Operatiu per a la reconversió turística, un acord que ha de permetre que Lloret assoleixi els projectes estratègics necessaris per a seguir liderant el turisme de sol i platja al nostre país.”

 

 

Galeria

Notícies relacionades