Lloret Nature ofereix noves propostes per descobrir el patrimoni natural de Lloret de Mar

El projecte inclou diverses activitats familiars i de turisme actiu organitzades per Lloret Turisme durant els mesos de primavera i tardor

Lloret de Mar consolida aquest any el projecte Lloret Nature, una proposta d’activitats familiars i de turisme actiu que va estrenar l’any passat amb l’objectiu de promocionar el patrimoni natural de Lloret.

En total són cinc activitats les que es proposen: les sortides guiades d’immersió lleugera, marxa nòrdica i caiac de mar, que ja es van realitzar l’any passat, i dues noves activitat familiars, que són un taller de pistes als Jardins de Santa Clotilde i una nova gimcana d’orientació pels boscos de Lloret.

Totes les activitats es desenvolupen en diferents idiomes: català, castellà, anglès i, en alguns casos, francès; i tenen lloc els caps de setmana des de l’abril fins al juny i es reprenen al setembre fins a finals d’octubre. En el cas de la marxa nòrdica també hi haurà sortides els dimecres de maig, juny i setembre.

De les propostes familiars se’n pot gaudir ja a partir d’aquest proper dissabte amb els tallers “L’enigma dels jardins”, els quals permeten, a través d’un joc de pistes, descobrir aquest espai i la flora que hi habita. Durant el mes de maig hi haurà una nova proposta amb la gimcana pels boscos de Fenals que permet descobrir la fauna i la flora locals, i ja al juny, tindran lloc les sortides guiades d’immersió lleugera.

Pel que fa a les activitats d’actiu, durant els mesos d’abril, maig i juny hi ha la possibilitat d’apuntar-se a les sortides de marxa nòrdica pel camí de ronda o els boscos de Lloret, i al maig i a l’octubre hi ha previstes les sortides guiades de caiac de mar.

La inscripció a les activitats té un cost que oscil·la entre els 5 € dels tallers i gimcanes familiars i els 25 € de les sortides guiades en caiac de mar.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Amb aquest programa d’activitats volem posar en valor el patrimoni natural de Lloret de Mar i oferir als nostres visitants la possibilitat de conèixer-lo durant la seva estada. Totes les activitats estan pensades com unes propostes lúdiques, però que incorporen també una dimensió més didàctica que les complementa i les fa úniques”.

Tota la informació sobre les activitats de Lloret Nature es pot consultar al web de Lloret Turisme www.lloretdemar.org i a les oficines d’informació turística de Lloret de Mar.

Galeria

Notícies relacionades