La Lloret Night Trail ja compta amb més de 250 inscrits

El recorregut serà per muntanya i acabarà per la sorra a la platja de Lloret

Lloret de Mar, 6 de juliol del 2017. Quan falten deu dies per  la segona edició de la Lloret Night Trail, ja hi ha persones 250 inscrites; i WeFeel Events, organitzadors de l’esdeveniment amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar, expliquen que esperen “superar àmpliament els 500 inscrits ja que la tendència és esperar al darrer moment per inscriure’s”. Es tancaran les inscripcions als 800 participants.

La Lloret Night Trail, que tindrà lloc el proper 15 de juliol, és una cursa de muntanya nocturna que ofereix la possibilitat d’escollir entre dues distàncies, 7 o 16 quilòmetres. Els organitzadors detallen que “és un recorregut de gran atractiu, per tant la gent que no vulgui córrer pot fer la distància de 7 quilòmetres caminant”.

El recorregut s’iniciarà a les 21.30 h davant l’oficina de turisme de l’avinguda de les Alegries i recorrerà la zona boscosa de Lloret de Mar per finalitzar a la platja de Lloret. Joan Bernat, regidor d’Esports, explica que “l’arribada per la sorra a la platja de Lloret amb les torxes és espectacular”.

Els preus d’inscripció són de 15 € (7 km) i 20 € (16 km), amb l’opció d’obtenir el mallot Sural per 19,95 € amb la inscripció en alguna de les distàncies. A més, tots els participants rebran diferents obsequis com una samarreta, una motxilla de cordons i un headband.

El dorsals es podran recollir de 18 a 21 h a la zona de sortida (davant l’oficina de turisme de l’Avinguda Alegries).

Les inscripcions es poden formalitzar en l’enllaç: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/wefeel-trail-series-lloret-de-mar-2017

Galeria

Notícies relacionades