Lloret participa a l’acte de constitució dels òrgans de govern de la Red Destinos Turísticos Inteligentes

La Secretaria d’Estat de Turisme, Isabel Oliver, també ha lliurat el distintiu de Destino Turístico Inteligente (DTI) a deu destinacions que compleixen els requisits de governança, innovació, tecnologia i sostenibilitat

El regidor de Noves Tecnologies, Albert Robert, s’ha desplaçat fins a Madrid per participar a l’acte de constitució dels òrgans de govern de la Red de Destinos Turísticos Inteligentes.

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha agraït el suport de les destinacions, institucions i empreses col·laboradores que han contribuït a convertir la Red en una realitat. Maroto ha expressat que “la Red DTI convida a la reflexió sobre els nous models de desenvolupament turístic”, recordant que “aquesta xarxa no la integren només les destinacions turístiques; també hi participen el sector i la indústria tecnològica, el que ajuda a identificar aquelles tecnologies que són clau en la transformació digital de les destinacions”.

Per la seva banda, la secretària d’Estat de Turisme, Isabel Oliver, ha lliurat el distintiu de Destino Turístico Inteligente (DTI) als municipis d’Arona, Avilés, Benidorm, Canal de Castilla, El Ejido, León, Monfragüe, Puerto de la Cruz, San Sebastián i Torrox. Aquestes destinacions han rebut el distintiu després de passar l’informe de diagnòstic per part de SEGITTUR, en el qual s’ha analitzat el grau de compliment dels requisits de la metodologia DTI en cinc eixos: governança, innovació, tecnologia, sostenibilitat i accessibilitat. Albert Robert, regidor de Noves Tecnologies, ha explicat que “l’any 2015 Lloret ja va passar l’auditoria i informe de diagnòstic de SEGITTUR i ara estem acabat d’actualitzar la informació per rebre el distintiu de Destino Turístico Inteligente (DTI).”

En total, la Red DTI la formen prop de 70 municipis i diferents membres institucionals com la FEMP, Red.es, l’Asociación Española de Normalización, UNE; la Confederación Española Hoteles (CEHAT); i les associacions AMETIC i CONECTIC.

Galeria

Notícies relacionades