LLORET DE MAR, PRESENT A LA WORLD TRAVEL MARKET DE LONDRES

Es confirmen les bones perspectives del mercat britànic per a la temporada 2017

Lloret de Mar, 10 de novembre del 2016. L’Ajuntament de Lloret de Mar i Lloret Turisme s’han desplaçat a Londres aquesta setmana per a participar a la World Travel Market (WTM), una de les principals fires del sector turístic a nivell mundial, que ha tingut lloc del 7 al 9 de novembre.

Durant els tres dies que ha durat la fira, els representants institucionals i tècnics de Lloret de Mar es van reunir amb els principals operadors turístics internacionals amb seu al Regne Unit que treballen amb Lloret i també amb alguns que estan interessats a fer-ho en un futur per a presentar-los la destinació i buscar futures vies de col·laboració.

En total han estat més d’una vintena de reunions amb operadors i també amb empreses de solucions tecnològiques per a smart cities i diferents proveïdors per a planificar accions i esdeveniments per a l’any que ve.

En representació de Lloret de Mar, també s’han desplaçat fins a la WTM representants d’establiments privats com Guitart Hotels, Rosamar Hotels, Don Juan Hotels, Garbí Hotels, Hotel Xaine Park, HTop Hotels, Aqua Hotels i agències com Traveltec i Evenia Travel Services, així com d’altres de receptives del territori que operen a Lloret.

En el context de la WTM, ahir al vespre Lloret Turisme va participar en un workshop amb 150 operadors britànics interessats a conèixer noves destinacions per incorporar-les a la seva oferta de producte vacacional organitzat pel mitjà professional Travel Weekly i l’associació European Cities Marketing (ECM), de la qual Lloret Turisme forma part des del 2015. Així mateix, i relacionat amb ECM, el Lloret Convention Bureau es trobava ahir a Brussel·les per participar en el Meet Europe Workshop on va presentar la destinació als representants del segment associatiu i corporatiu internacional.

En paraules de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar: “És imprescindible que Lloret de Mar estigui present a la World Travel Market, on es reuneixen en un mateix espai els principals agents turístics a nivell mundial. Aquest any ens hem pogut reunir amb els principals operadors britànics, a través dels quals hem percebut l’optimisme de cara a la propera temporada i el seu interès a seguir apostant per la nostra ciutat, el que confirma la tendència de recuperació del mercat britànic a la Costa Brava”. En relació amb la trobada d’alcaldes i regidors de turisme de destinacions líders en sol i platja de l’Estat espanyol que va tenir lloc dimarts, afegeix: “Hem iniciat un fòrum d’intercanvi de coneixements amb altres destinacions turístiques amb les quals compartim reptes i oportunitats, esperem continuar amb aquestes trobades en un futur proper.”

La Fira World Travel Market ha celebrat enguany la 37a edició amb l’assistència de més de 50.000 professionals del sector turístic així com la presència de 5.000 expositors de 182 països d’arreu del món.

El mercat britànic es va posicionar el 2015 passat com el tercer mercat emissor més important a Lloret de Mar amb 92.446 viatgers, només superat per Espanya i França. Aquest 2016 Lloret ha rebut, de gener a agost, més de 66.000 viatgers procedents del Regne Unit.

Galeria

Notícies relacionades