Lloret presenta la campanya #viulloret a València

Serà en un esdeveniment de mitjans de comunicació social i reputació online dirigit a destinacions turístiques de València

viulloretEl proper 12 de juny, Lloret Turisme presentarà la seva campanya de comunicació turística #viulloret al Museu Valencià de la il·lustració i la Modernitat (MuVIM).

Aquesta jornada de mitjans de comunicació social va dirigida a professionals de l’àmbit privat i públic que treballen a diferents destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana i als quals s’exposaran bons exemples en comunicació a les xarxes socials i reputació online d’altres destinacions turístiques.

El principal motiu pel qual s’ha escollit Lloret de Mar és per l’eix de la campanya amb la qual es vol fer front als tòpics partint de comentaris negatius a les xarxes socials publicats per usuaris reals. Posteriorment es contacta amb aquests mateixos usuaris i se’ls convida de nou a Lloret per viure una experiència única. El resultat són tres vídeos en els quals es recullen les vivències d’aquests protagonistes reals i un lloc web que recull tots els comentaris derivats de la campanya (viu.lloretdemar.org).

Notícies relacionades