Lloret repensa el seu model de ciutat amb la participació de veïns i empresaris

Serà el proper 4 de novembre al Palau de Congressos Olympic

El proper 4 de novembre, al Palau de Congressos Olympic, l’Ajuntament de Lloret de Mar i Lloret Turisme han organitzat una jornada gratuïta que està oberta a tots els ciutadans i sectors de Lloret i que té, en paraules del regidor de turisme, Joan Gou, l’objectiu de “crear un espai de reflexió i diàleg on la ciutadania pugui parlar del model de turisme, però sobretot del model de ciutat que volen, ja que en el cas de Lloret, estan intrínsicament lligats”.

La jornada que té per títol “Repensa Lloret” comptarà amb ponents rellevants en el sector com Toni Puig, José Antonio Donaire, Fernando Gallardo, Genís Roca o Jaume Angerri. Pau Canaleta, consultor de la jornada explica “el principal atractiu d’aquesta jornada rau en que tindrem l’oportunitat de poder compartir els coneixements d’aquests professionals de diferents àmbits i l’experiència local que aporten els ciutadans i altres teixits com poden ser l’econòmic, empresarial i social”.

L’Alcalde, Jaume Dulsat, ha destacat durant la presentació que Lloret de Mar fa anys que treballa sobre el model turístic de Lloret, al 1998 es va crear l’Agenda Local i aquest 2015 hem aprovat el Pla Operatiu de Reconversió Turística de Lloret. Aquesta continua reflexió sobre el model turístic és positiva i mostra que la ciutat, i els seus agents, estan permanentment oberts a les noves demandes que es generen tant a nivell de ciutat com turístics”. I ha afegit “aquesta setmana serà aprovat pel Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya l’acord de Govern que permetrà que el Pla Operatiu de Reconversió Turística de Lloret deixi de ser un projecte del Departament d’Empresa i Ocupació per passar a formar part de la política de Govern convertint-se en un projecte prioritari pel Govern”.

Tots els interessats ja es poden inscriure a la web repensa.lloretdemar.org on també hi ha tota la informació referent a la jornada.

Galeria

Notícies relacionades