Lloret situa l’impacte econòmic directe del cap de setmana Lloret Formula Weekend en prop d’1 milió d’euros

Més de 5.000 persones varen pernoctar a la ciutat amb motiu del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014

LloretFWUnes 5.000 persones allotjades a Lloret i un impacte econòmic directe d’un milió d’euros, en despeses de comerç, restauració i oci, són el retorn del Lloret Formula Weekend, un cap de setmana temàtic que va tenir lloc del 9 a l’11 de maig coincidint amb el  FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014 del Circuit de Barcelona-Catalunya.

A aquestes dades cal afegir les dades econòmiques de les persones que es varen desplaçar a Lloret per passar un dia de lleure però no hi varen pernoctar.

L’exhibició de monoplaces de Senna, Schumacher i de la Rosa al passeig de Lloret va ser una de les novetats que més acollida varen tenir i que varen omplir de gom a gom la primera línia de mar durant tot el cap de setmana.

L’increment de pernoctacions respecte a l’any passat, situat en un 30%, ha estat una dada que mostra el potencial d’aquesta aliança estratègica entre la marca Lloret de Mar i el Circuit de Barcelona-Catalunya. Aquestes són  paraules de Salvador Servià a l’hora de valorar aquestes sinergies: Valorem molt positivament aquesta promoció conjunta del Circuit Barcelona-Catalunya i Lloret de Mar. Voldríem traslladar-la també a altres competicions de cara al 2015, concretament al Gran Premi de Catalunya de MotoGP™”.

El regidor Jordi Orobitg, també en aquesta línia, ha manifestat: “Pensem que Lloret de Mar reforça el posicionament internacional del Circuit de Barcelona-Catalunya i la proposta de crear un cap de setmana tematitzat al voltant del Gran Premi de MotoGP pot donar també impuls a aquest esdeveniment”.

Notícies relacionades