Lloret Turisme assisteix al 6è Congrés Internacional de la Bicicleta a Reus

L’estructuració i la promoció de l’oferta cicloturística de Lloret és un dels objectius estratègics de 2017 de l’entitat

Lloret Turisme assisteix aquesta setmana al 6è Congrés Internacional de la Bicicleta, que té lloc a la ciutat tarragonina de Reus, on s’han citat diferents destinacions catalanes i internacionals amb projectes i experiències relacionades amb el món de la bicicleta per comentar i debatre sobre aquest sector. Aquest congrés és el principal fòrum de Catalunya per tractar sobre les novetats i l’intercanvi d’experiències relacionades amb el món de la bicicleta entre les diferents administracions públiques, els professionals del sector, les entitats i les persones usuàries.

La reunió, que va començar ahir i finalitza avui, compta amb un programa molt complet amb més de seixanta ponents que inclou presentacions sobre tendències, objectius i perspectives del sector i diverses exposicions fetes per responsables de les destinacions turístiques que comparteixen amb els assistents les seves experiències locals.

Aquest 2017 Lloret Turisme està realitzant una aposta estratègica per l’estructuració del producte cicloturístic que inclou entre d’altres accions la definició de rutes específiques de BTT i carretera, la generació de material audiovisual i la creació de dos mapes tècnics amb un detall de les rutes i l’oferta complementària de Lloret que tindran la seva aplicació digital en un microsite específic. Actualment, Lloret de Mar disposa d’una dotzena d’hotels certificats per l’Agència Catalana de Turisme en alguna de les modalitats de ciclisme que també tindran visibilitat en tot el material editat.

El resultat d’aquesta estratègia d’estructuració del producte es presentarà el proper dimecres 31 de maig a partir de les 10 h la sala polivalent de la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar en una presentació pública oberta a tothom.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Assistir al Congrés de la Bicicleta ens permet crear sinergies amb actors del territori com agències receptives i hotels, i conèixer experiències d’altres destinacions”. Referent a l’aposta estratègica de Lloret per aquest producte, afegeix: “El ciclisme, tant en la versió de BTT com de carretera, és un producte únic que ens ajuda a desestacionalitzar la temporada turística i de mica en mica estem aconseguint que Lloret es posicioni com una alternativa real a altres destinacions tradicionals i com un punt de partida ideal per practicar-lo per tot el territori”.

Cal recordar que aquest 2017 ha estat declarat pel Patronat de Turisme de Costa Brava com l’Any de la Bicicleta i des d’aquest organisme s’està duent a terme una àmplia acció promocional d’aquest producte reflectida per exemple en el suport donat per a la celebració de la fira Sea Otter Europe del 2 al 4 de juny a la ciutat de Girona on Lloret Turisme disposarà d’un estand propi per a promocionar les noves rutes i material.

 

Galeria

Notícies relacionades