Lloret Turisme assisteix als Guardons del Turisme de la Catalunya

L’acte s’emmarcava en els actes amb motiu del Dia Mundial del Turisme

Lloret Turisme, representat pel regidor de Turisme, Jordi Orobitg, va assistir ahir al lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya 2014, sota la presidència del M. Hble. Sr. Artur Mas.

L’acte va tenir lloc a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya i els guardonats que han estat reconeguts en l’edició d’enguany han estat: Monnatura Pirineus (Son), en la categoria de Turisme Responsable; Cava & Hotel Mastinell (Vilafranca del Penedès), en la categoria de Millor Experiència Turística: Cava & Hotel Mastinell (Vilafranca del Penedès); Maria Abellanet (Barcelona), en la categoria de Millora del Coneixement, i Associació de Càmpings de Lleida (Lleida), en categoria d’Innovació.

També es va fer un reconeixement especial al fotògraf francès Yann Arthus-Bertrand, que presenta aquests dies la seva exposició “Catalunya des del Cel” al Palau Robert. Prèviament, a la tarda, varen tenir lloc, al Palau de Congressos de Fira de Barcelona, dues taules rodones amb diferents professionals del sector turístic entre els quals diferents participants de Lloret de Mar.

Jordi Orobitg, regidor de turisme, ha destacat que “en aquests actes en els quals es coincideixes amb gran part dels sector professional de Catalunya es visualitza com el sector turística del nostre país valora el pes econòmic de Lloret i el seu impacte sobre el territori”. El regidor celebra que enguany una de les imatges centrals de l’acte fos la platja de Lloret de Mar.

Lloret de Mar segueix essent la tercera destinació en recaptació de Catalunya per darrera de Barcelona i Salou i a poca distància d’aquesta darrera en tant que s’ha reduït considerablement la distància respecte de les dades de l’any 2013, de fet com va explicar el regidor ahir a la presentació de les jornades gastronòmiques del peix de l’art “la recaptació de la taxa turística per part de Lloret de Mar equival a la suma de les sis següents destinacions de sol i platja de la demarcació més la capital, Girona”.

Notícies relacionades