LLORET TURISME CELEBRA EL DIA MUNDIAL DEL TURISME

S’han programat diferents activitats gratuïtes per celebrar el 27 de setembre

El dia 27 de setembre es celebra el Dia Mundial del Turisme i enguany Lloret Turisme ha decidit sumar-se a la celebració aprofitant la importància que té la indústria turística a Lloret de Mar.

Per a la celebració de la diada s’han organitzat diferents activitats gratuïtes que tindran lloc durant tot el dia de demà. Per una banda, tres elements patrimonials de Lloret (els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar i Can Saragossa) s’obriran en una jornada de portes obertes per als visitants, que podran accedir gratuïtament als espais. També s’organitzaran visites guiades en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) als Jardins de Santa Clotilde a les 12 h i al centre històric de Lloret a les 19 h.

A més a més, tots els visitants que s’acostin a les tres oficines de turisme demà rebran un petit obsequi.

Amb tot això, es pretén donar visibilitat al patrimoni cultural de Lloret i aprofitar per promocionar aquest producte específic que forma part de l’oferta global de la destinació, la qual actualment és la segona destinació turística de Catalunya.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquest any hem volgut sumar-nos a la festa tal com ja havíem fet anys enrere i organitzar unes activitats gratuïtes per tal que els visitants que tindrem demà a Lloret es sentin cuidats i celebrin amb nosaltres la diada. Enguany hem optat per promocionar el turisme cultural i donar la possibilitat als visitants d’accedir al nostre patrimoni de manera gratuïta”.

Lloret de Mar ha rebut durant els vuit primers mesos del 2016 un total de 900.581 visitants, una xifra que consolida els bons resultats que s’estan acumulant des de principis d’any i que representa un augment del 14% respecte als mateixos mesos del 2015

Galeria

Notícies relacionades