Lloret Turisme convidat expert a la presentació del primer informe #LovingTourism “Estudi sobre el canvi de comportament dels turistes espanyols arrel de la COVID19”

És tracta d’una plataforma col·laborativa per la reactivació de l’activitat turística des de diferents àmbits i l’integren uns 50 membres

Avui, a les 12 h, tindrà lloc en directe la presentació del primer informe de #LovingTourism titulat Estudi sobre el canvi de comportament dels turistes espanyols arrel de l’emergència sanitària COVID19”.

L’estudi té per objectiu aportar informació valuosa davant de la incertesa que es viu actualment en relació al canvi de comportament de turistes nacionals arrel de l’emergència sanitària COVID19. Després de tres setmanes, s’han aconseguit gairebé 2.500 respostes a l’enquesta realitzada a través de la web www.lovingtourism.es i, un cop analitzats els resultats, s’han elaborat unes conclusions sobre  quins seran els canvis de comportament, motivacions, interessos i pors a l’hora de viatjar dels turistes nacionals.

La presentació es farà en format webinar i s’ha convidat a professionals amb demostrada experiència en el sector turístic nacional que analitzaran els resultats, comentaran les conclusions i atendran les preguntes dels assistents. Aquests convidats experts són Mario Vilar, director d’Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana; Inma Gallego, cap de Sistema d’Anàlisis i Estadística de Turisme de Andalusia (SAETA); Juan Castro, CEO de Castroconsulting i impulsor de #LovingTourism i Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Per a Elizabeth Keegan “aquests espais d’intercanvi d’informació i experiències són de gran utilitat sempre, però especialment en aquests moments actuals d’incertesa. Poder conèixer com ha afectat aquesta emergència sanitària als nostres turistes i al seu comportament en la planificació de futurs viatges ens ajuda a anticipar i adaptar-nos a les noves demandes que puguin sorgir”.

#LovingTourism és una plataforma col.laborativa i participativa que va néixer a principi del mes d’abril per donar suport a la reactivació de l’activitat turística a través de diferents accions. Actualment compta amb més de 50 empreses, destinacions i altres agents turístics que s’hi han unit a través de #LovingPeople. #LovingTourism compta amb el suport de departaments de turisme tan importants com Comunitat Valenciana, Andalusia i Lloret Turisme; associacions d’hotelers com Hosbec i Ashotel, així com multitud d’empreses turístiques.

Galeria

Notícies relacionades