LLORET TURISME DU A TERME ACCIONS ESPECÍFIQUES PER PROMOCIONAR ELS PRODUCTES TURÍSTICS DE LLORET DE MAR

Durant l’últim mes ha participat en quatre accions segmentades per a diferents públics d’interès

Lloret Turisme, entitat de promoció de Lloret de Mar com a destinació turística, ha coordinat durant les últimes setmanes quatre accions promocionals enfocades a diferents públics d’interès amb l’objectiu de donar a conèixer tots els productes que configuren l’oferta turística de Lloret de Mar.

El 31 de maig passat, Lloret de Mar va rebre la visita de la bloguera americana Penny Zibula amb l’objectiu de generar contingut sobre l’oferta de turisme accessible de la Costa Brava. Durant la seva estada a Lloret va poder fer una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde i al Museu del Mar, i descobrir el nucli antic de la vila, així com tastar la gastronomia típica de la zona. La Penny és una bloguera invident que viatja amb el seu gos guia acompanyada pel seu marit fotògraf i ofereixen informació sobre els seus viatges amb consells especials per a persones amb discapacitats sensorials. Durant la seva visita a Lloret es van destacar aspectes com els sons, les olors i el tacte per tal que pogués gaudir d’una experiència completa de l’oferta de la destinació. Lloret de Mar ha fet en els últims anys un esforç important per adequar la seva oferta pública i privada per tal de ser una destinació apta per a tothom. Això s’ha traduït amb accions com la instal·lació de dues zones de bany accessible situades a la platja de Lloret i a la de Fenals o les millores urbanístiques que s’han dut a terme per facilitar a les persones amb mobilitat reduïda el desplaçament intern per la vila.

Per altra banda, el 3 de juny passat i en col·laboració amb el Catalunya Film Commission, des del Lloret Film Office es va coordinar un viatge de familiarització amb dos productors i un localitzador del Regne Unit membres de The Production Guild, l’organització formada per professionals del sector de la producció de cine i televisió més prestigiosa del Regne Unit, la qual compta actualment amb 850 membres. Durant la seva estada a Lloret van visitar alguns dels espais més demanats per a filmacions i sessions fotogràfiques com són els Jardins de Santa Clotilde, cala Boadella i el cementiri modernista. Lloret de Mar és anualment escenari de nombrosos rodatges i sessions fotogràfiques, coordinats a través del Lloret Film Office, la divisió de Lloret Turisme que dóna resposta a les necessitats específiques dels professionals del sector audiovisual. El 2015 passat van tenir lloc a la població una desena de produccions entre les quals destaquen el rodatge de l’anunci de la beguda Shandy o una sessió fotogràfica d’un automòbil de la marca Volkswagen.

Per últim, Lloret Turisme va participar en la Setmana de la Costa Brava a Madrid, acció organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que va tenir lloc del 7 al 9 de juny. Les representants de Lloret Turisme es van desplaçar a la capital espanyola els dies 7 i 8 per participar en dos afterworks en els quals es van promocionar el producte MICE i el vacacional respectivament entre els professionals del sector madrileny.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Fem una valoració molt positiva d’aquestes accions ja que ens permeten donar a conèixer l’oferta global de Lloret de Mar amb tots els seus productes específics més enllà del platja urbana pel qual som tan coneguts. Aquesta oferta diversificada és un dels trets únics de Lloret que permet diferenciar-nos d’altres destinacions i treballar amb diferents públics, nacionalitats i temporades”.

Anualment, Lloret Turisme inclou en el seu pla d’accions una estratègia de promoció de la destinació a través de la qual dóna visibilitat als productes turístics definits com a prioritaris en el Pla Estratègic de Lloret de Mar 2010-2014 com són el de platja urbana, MICE, cultura o esports.

Galeria

Notícies relacionades