Lloret Turisme edita la nova guia de turisme esportiu

Anualment passen més de 34.000 esportistes i els seus acompanyants per diferents estades esportives

TURISME ESPORTIU FUTBOL Lloret de Mar (C.Brava)El turisme esportiu és un dels principals productes turístics en alça a Lloret de Mar. L’any 2013 varen passar pels equipaments esportius de Lloret de Mar 21.343 esportistes i 13.247 acompanyants, la qual cosa representa més de 34.000 viatgers pels quals la seva motivació de viatge és participar en una competició o estada esportiva.

Aquestes xifres corresponen a un total de 229 esdeveniments, principalment estades esportives, que representen el 70%, seguits dels torneigs privats i les competicions oficials.

Les principals nacionalitats estrangeres de turisme esportiu són els països escandinaus (suecs i noruecs), països de l’est i França, i els mesos de més afluència són d’abril a juny.

Amb l’objectiu de mantenir aquesta consolidació, Lloret Turisme i l’Ajuntament de Lloret, a través del departament d’esports, han establert diferents accions per poder promocionar aquest producte de cara a la tardor i amb l’objectiu de captar les contractacions del 2015

Entre les darreres accions hi ha l’edició de la nova guia de turisme esportiu; una publicació dirigida als professionals del sector turístic i esportiu dels mercats emissors que inclou un directori amb tots els equipaments públics i privats i que, en paraules d’Ester Olivé, regidora d’Esports “esdevé una eina de treball que facilita als organitzadors dades tècniques com mides, ubicació, capacitats i esports practicables als diferents equipaments”.

La creació de material específic com aquesta publicació es combinarà amb viatges de familiarització, fam-trips, en destinació a fi que puguin veure “in situ” els equipaments i l’oferta especialitzada pel que fa allotjament i serveis complementaris.

Notícies relacionades