Lloret Turisme es promociona amb l’empresa col·laboradora de lloguer de cotxes Voyages.SNCF

L’objectiu és arribar als clients potencials del tren d’alta velocitat de França

AcordVoyagesSNCF-1Lloret Turisme ha arribat a un acord amb l’empresa de lloguer de cotxes AVIS i BUDGET, companyia col·laboradora de Voyages.SNFC.

Voyages.SNFC és el principal operador i portal turístic a França i responsable de la majoria de bitllets del tren d’alta velocitat que enllacen Girona i Figueres amb les ciutats de Tolosa, Montpeller, Lió i París.

Mitjançant aquest acord, des de mitjan juny i fins a finals de juliol, als clients que arribin amb el tren d’alta velocitat des de França i s’adrecin a les oficines de lloguer de cotxes de Girona i Figueres per recollir els seus vehicles, se’ls oferirà un díptic promocional que els obsequia amb una Lloret Card.

Els clients podran recollir gratuïtament la Lloret Card, targeta oficial de Lloret de Mar, a les oficines de turisme de la ciutat i gaudiran de descomptes en museus, botigues i restaurants de Lloret de Mar. A més, la promoció també inclou que els acompanyants, fins a 3 persones, gaudeixin d’un 30% de descompte sobre la tarifa de venda al públic.

Jordi Orobitg, regidor de Turisme, explica: “El mercat francès és prioritari per a nosaltres i un dels nostres objectius per a aquest any era donar a conèixer l’oferta de Lloret com a destinació de platja urbana entre el públic usuari d’aquestes noves rutes del TGV”.

Amb 203.457 visitants l’any 2013 -un 20% del total de viatgers que acull Lloret de Mar-, el mercat francès és el principal mercat estranger per al municipi.

Notícies relacionades