LLORET TURISME ESTRENA TRES ACTIVITATS A L’AIRE LLIURE EN IDIOMES PER A ADULTS I FAMÍLIES

S’han agrupat sota el nom de Lloret Nature i tindran lloc durant els mesos de primavera i tardor

Amb l’objectiu d’ampliar l’oferta turística de què disposa Lloret de Mar en diferents idiomes en temporada mitjana, aquest any Lloret Turisme ha planificat tres activitats a l’aire lliure per a adults i famílies que començaran ja el proper dissabte 8 d’abril.

Per una banda, es reprendran les sortides de marxa nòrdica que ja es van programar l’any passat amb un gran èxit d’assistència. Les sortides tindran lloc els dimecres i dissabtes des del 8 d’abril fins al 17 de juny i del 9 de setembre al 28 d’octubre de 10 a 12 h del matí. L’activitat tindrà tres rutes disponibles (camí de ronda nord, camí de ronda sud i boscos de Lloret) que aniran variant en funció dels dies amb un cost de 4 € per persona que inclou l’ús dels bastons.

Per altra banda, s’han organitzat dues activitats familiars els dissabtes de 10 a 12 h: uns tallers de descoberta de la naturalesa, tant terrestre com marina, i unes sortides guiades d’immersió lleugera (snorkelling) a través de les quals poder conèixer el fons marí de la costa lloretenca. Els tallers de descoberta tindran lloc des del mateix dia 8 i fins al dia 27 de maig i es reprendran del 7 al 28 d’octubre amb un cost de 5 € per persona. Les sortides de snorkelling estan previstes del 3 al 24 de juny i del 2 al 30 de setembre a un preu de 10 € per persona que inclou el lloguer de l’equip de snorkelling i un servei d’armariet.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Enguany ha estat declarat per l’Organització Mundial del Turisme com a l’Any del Turisme Sostenible i creiem que la proposta d’activitats a l’aire lliure a través de les quals descobrir el patrimoni natural i cultural de Lloret encaixa molt bé en la temàtica i aporta un valor afegit a la nostra destinació”.

A més a més, també a partir del 8 d’abril i fins a finals de mes, cada dissabte a les 17 h s’organitzarà una visita a Can Font en anglès i francès per potenciar que els visitants estrangers coneguin aquest nou espai que forma part del patrimoni cultural de Lloret de Mar.

Keegan afegeix: “Si les visites funcionen, ens plantejarem allargar-les i que formin part de l’oferta estable d’activitats proposades per Lloret Turisme”.

Galeria

Notícies relacionades

La transformació digital de la destinació serà l’eix principal de l’estratègia de Lloret de Mar per afrontar la temporada turística 2021
Les oficines de turisme de Lloret de Mar obtenen la nova certificació Safe Tourism Certified, que incorpora mesures per a la reducció de riscos higienicosanitaris enfront de la COVID-19

Les oficines de turisme de Lloret de Mar obtenen la nova certificació Safe Tourism Certified, que incorpora mesures per a la reducció de riscos higienicosanitaris enfront de la COVID-19

Lloret de Mar, 6 de novembre de 2020.- Les oficines de turisme de Lloret de Mar disposen des d’aquest mes de novembre de la nova certificació Safe …