LLORET TURISME ESTRENA TRES ACTIVITATS A L’AIRE LLIURE EN IDIOMES PER A ADULTS I FAMÍLIES

S’han agrupat sota el nom de Lloret Nature i tindran lloc durant els mesos de primavera i tardor

Amb l’objectiu d’ampliar l’oferta turística de què disposa Lloret de Mar en diferents idiomes en temporada mitjana, aquest any Lloret Turisme ha planificat tres activitats a l’aire lliure per a adults i famílies que començaran ja el proper dissabte 8 d’abril.

Per una banda, es reprendran les sortides de marxa nòrdica que ja es van programar l’any passat amb un gran èxit d’assistència. Les sortides tindran lloc els dimecres i dissabtes des del 8 d’abril fins al 17 de juny i del 9 de setembre al 28 d’octubre de 10 a 12 h del matí. L’activitat tindrà tres rutes disponibles (camí de ronda nord, camí de ronda sud i boscos de Lloret) que aniran variant en funció dels dies amb un cost de 4 € per persona que inclou l’ús dels bastons.

Per altra banda, s’han organitzat dues activitats familiars els dissabtes de 10 a 12 h: uns tallers de descoberta de la naturalesa, tant terrestre com marina, i unes sortides guiades d’immersió lleugera (snorkelling) a través de les quals poder conèixer el fons marí de la costa lloretenca. Els tallers de descoberta tindran lloc des del mateix dia 8 i fins al dia 27 de maig i es reprendran del 7 al 28 d’octubre amb un cost de 5 € per persona. Les sortides de snorkelling estan previstes del 3 al 24 de juny i del 2 al 30 de setembre a un preu de 10 € per persona que inclou el lloguer de l’equip de snorkelling i un servei d’armariet.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Enguany ha estat declarat per l’Organització Mundial del Turisme com a l’Any del Turisme Sostenible i creiem que la proposta d’activitats a l’aire lliure a través de les quals descobrir el patrimoni natural i cultural de Lloret encaixa molt bé en la temàtica i aporta un valor afegit a la nostra destinació”.

A més a més, també a partir del 8 d’abril i fins a finals de mes, cada dissabte a les 17 h s’organitzarà una visita a Can Font en anglès i francès per potenciar que els visitants estrangers coneguin aquest nou espai que forma part del patrimoni cultural de Lloret de Mar.

Keegan afegeix: “Si les visites funcionen, ens plantejarem allargar-les i que formin part de l’oferta estable d’activitats proposades per Lloret Turisme”.

Galeria

Notícies relacionades