Lloret Turisme eximeix les quotes als membres del Lloret Convention Bureau

Es tracta d’una iniciativa motivada per la difícil situació econòmica que ha provocat la pandèmia derivada de la COVID-19

Lloret Turisme, entitat de promoció turística de Lloret de Mar, ha convocat un Consell d’Administració on s’ha aprovat per unanimitat l’exempció de les quotes als membres afiliats a l’Associació Lloret Congressos i Esdeveniments, que aglutina el sector privat especialitzat en el producte turístic de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar. Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, ho explica: “Hem pres aquest acord conscients de la difícil situació econòmica que aquesta pandèmia pot generar als diferents sectors econòmics i turístics de Lloret de Mar. Les restriccions motivades per l’emergència sanitària COVID-19 han afectat la mobilitat arreu d’Europa i per tant també el pla d’accions i objectius que tenim previst per a aquest producte turístic”. El Lloret Convention Bureau té un pressupost anual de 120.000 €, el 50% dels quals, 60.000 €, provenen de les quotes anuals que paguen els membres a través de l’Associació Lloret Congressos i Esdeveniments.

Fruit de l’aposta per l’especialització en l’àmbit de reunions, esdeveniments i incentius, així com del turisme esportiu, aquesta primavera Lloret de Mar tenia confirmats diversos esdeveniments esportius, congressuals, familiars i culturals que no s’han pogut dur a terme però que, en paraules de l’alcalde de Lloret, “de moment s’han pogut recalendaritzar a la tardor gràcies a la implicació dels organitzadors, el sector públic i el privat”. És el cas del Retir Avançat de Joe Dispenza, amb més de 2.000 participants, que s’ha reprogramat del 28 d’octubre al 3 de novembre; el Congrés Mundial de Turisme Esportiu, organitzat per l’Organització Mundial de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme, amb més de 500 participants, previst per l’octubre, i la Copa AFIA, el torneig de futbol sènior més gran del món, que ha confirmat que manté Lloret de Mar com a seu per al 2021.

Aquesta exempció de costos també s’aplicarà al pla d’accions vinculat al producte d’oci diürn Lloret Adventure i a les empreses patrocinadores del mapa turístic de la destinació.

El Lloret Convention Bureau es va crear el 2009 i és una divisió de Lloret Turisme creada amb l’objectiu de fomentar el turisme de reunions, esdeveniments i incentius a Lloret de Mar. Actualment compta amb més de 50 membres.

Galeria

Notícies relacionades