Lloret Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava es promocionen a la Sibèria i els Urals

Lloret Turisme i diferents empreses lloretenques han participat en aquesta acció promocional

TezToursVuit-cents agents de viatges de l’operador turístic rus Tez Tour de sis ciutats dels districtes federals de Sibèria i els Urals han conegut l’oferta turística de la Costa Brava, especialment de Lloret de Mar que rep el 65% del turisme rus que arriba a aquesta zona, per la temporada 2014

El cicle de presentacions itinerants que Tez Tour, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Lloret Turisme i diverses empreses d’allotjament de Lloret de Mar estan duent a terme té com a objectiu incrementar entre el 15 % i el 20 % el nombre de turistes russos a la destinació gironina.

Aquesta acció promocional ha comptat amb la presència de l’Alcalde Romà Codina i el regidor de turisme, Jordi Orobitg,  que junt amb empreses d’allotjament com ara Rigat Park & Spa Hotel, Guitart Hotels i Samba Hotels, han participat en diferents presentacions itinerants —road shows— a ciutats dels districtes federals de Sibèria i els Urals: com Krasnoyarsk, Novosibirsk, Tyumen, Ekaterimburg i Perm.

Aquestes presentacions s’adrecen a 800 agents de viatges de l’operador turístic Tez Tour, prescriptors i venedors de viatges, en ciutats que sumen una població de més de cinc milions d’habitants. En aquest sentit el dijous 13 de febrer, a la ciutat de Novosibirsk, va tenir lloc la segona de les presentacions, a la qual van assistir cent cinquanta agents de viatges.

Segons Eugenio Vasiliev, director comercial de l’operador turístic Tez Tour a Espanya, la majorista Tez Tour va portar a Catalunya 125.000 turistes l’any 2013, dels quals 32.000 van anar a la Costa Brava. Aquest 2014, el director comercial preveu fer créixer entre el 15 % i el 20 % el volum de turistes.

Notícies relacionades