Lloret Turisme llança la campanya “Lloret, com a mi m’agrada”

Lloret Turisme llança la campanya “Lloret, com a mi m’agrada”

Enguany s’ha fet una crida a ambaixadors locals, que presenten els seus racons preferits de la vila

Lloret Turisme, entitat de promoció turística de Lloret de Mar, ha llançat la nova campanya de promoció turística de la destinació.

Sota l’eslògan “Lloret, com a mi m’agrada”, es mostren els atractius de la vila de la mà de protagonistes reals en una campanya que està adreçada al públic de proximitat, Catalunya i sud de França, i que té presència en suports de televisió, premsa i especialment mitjans en línia.Lloret Turisme ha mantingut novament l’aposta per treballar la proximitat i la credibilitat que ofereixen els protagonistes reals. En el cas de l’any passat, amb visitants que havien deixat un comentari negatiu de Lloret a les xarxes socials; i, enguany, amb persones que dia a dia viuen Lloret i en coneixen els seus millors racons.

Els protagonistes són persones de Lloret de Mar, o que hi tenen molta relació, que varen reaccionar a la crida d’ambaixadors que va fer Lloret Turisme i que s’han volgut mostrar com a “amfitrions de la vila”. És el cas de la família Bolos Pla, la Roser Mas i en Vicenç, i l’Estefanía i els seus amics. A més, hi ha prop d’una vintena d’ambaixadors més que, a través de selfies, il·lustraran els seus llocs preferits de Lloret.

Aquesta campanya es suma a altres accions de comunicació com el congrés de bloguers de viatges, TBEX, que va tenir lloc la setmana passada i que va reunir més de 600 bloguers provinents de 39 països.

Més informació: http://viu.lloretdemar.org/

 

Notícies relacionades