LLORET TURISME ORGANITZA AQUEST ESTIU VISITES GUIADES AL CENTRE HISTÒRIC DE LA VILA EN QUATRE IDIOMES

Tindran lloc els dijous i els dissabtes des del 7 de juliol fins al 24 de setembre

Lloret Turisme s’ha proposat aquest estiu que els turistes que visitin la vila no se’n vagin sense conèixer els elements patrimonials que amaga el centre històric de Lloret. Per aquest motiu ha organitzat setmanalment, des d’avui i fins al 24 de setembre, dues visites guiades al centre històric a través de les quals s’oferirà la possibilitat de descobrir alguns dels elements que integren l’oferta cultural de la vila.

Les visites, que començaran a les 20 h, tindran una hora aproximada de durada i seguiran una ruta que sortirà des del Museu del Mar i anirà fins a Es Tint, la Casa Garriga, el passeig Jacint Verdaguer, l’Ajuntament, l’Església Parroquial de Sant Romà, la Pabordia, la Casa Font i la Casa Cabañas.

Les sortides es faran en quatre idiomes: una visita conjunta en anglès i francès els dijous i una altra en català i castellà els dissabtes; i tindran un cost de 2 € per persona. El preu no inclou l’entrada als elements culturals, que es visitaran des de l’exterior, i els menors de 12 anys acompanyats d’un adult podran participar en l’activitat gratuïtament.

Les inscripcions es poden fer a les oficines de Turisme de la localitat: Central, Terminal i Museu del Mar.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Ja fa temps que hem detectat que molts dels nostres visitants marxen de la destinació sense conèixer tot el patrimoni cultural que amaga el centre històric i per aquest motiu hem intentat posar-los-ho fàcil i organitzar una visita guiada que farem en quatre idiomes per tal d’arribar al major públic possible. Si aquest any les visites funcionen i tenen èxit, la nostra idea és que l’any que ve es puguin ampliar tant les freqüències com els espais per visitar.”

Posar en valor el patrimoni natural i cultural de Lloret de Mar i afavorir el seu coneixement entre els visitants són dos dels objectius que s’ha marcat Lloret Turisme aquest 2016. Durant la primavera es van posar en marxa unes sortides de marxa nòrdica que recorrien el camí de ronda lloretenc i alguns dels seus camins d’interior en les quals van participar més de 100 persones. Aquestes sortides es reprendran el proper 7 de setembre i tindran lloc fins al 15 d’octubre tots els dimecres i dissabtes de 10 a 12 h.

Galeria

Notícies relacionades