LLORET TURISME ORGANITZA UNES NOVES VISITES GUIADES PER PROMOCIONAR EL LLEGAT INDIÀ DE LA VILA

Promocionar el llegat indià que amaga el centre històric de Lloret de Mar és l’objectiu que s’ha marcat Lloret Turisme amb les noves visites guiades “Ruta dels indians de Lloret” amb degustació de daiquiri” que començaran el dissabte que ve, dia 5 de novembre.

Aquestes visites, d’unes dues hores aproximadament de durada, es faran tots els dissabtes del mes de novembre a les 11 h del matí en dos idiomes, català i castellà.

Dins la ruta prevista es visitaran espais com el passeig de Jacint Verdaguer, el carrer de Viudes i Donzelles, l’església de Sant Romà o la Casa Garriga, seu de l’actual Museu del Mar de Lloret, on a més de fer una visita guiada s’acabarà l’activitat amb una degustació de daiquiri.

Cal recordar que el daiquiri és un còctel amb arrels lloretenques ja que va ser popularitzat pel lloretenc Constantí Ribalaigua al bar El Floridita de l’Havana per on van passar artistes de la talla de Gary Cooper, Ava Gardner i especialment Ernest Hemingay, el qual va referenciar en una de les seves obres el daiquiri d’El Floridita.

Les reserves per a aquestes visites ja es poden fer a les oficines de turisme de Lloret i el cost per participar en l’activitat és de 2 € per persona, gratuït per als menors de 12 anys acompanyats d’un adult.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Amb aquestes visites donem continuïtat a les visites guiades que hem fet aquest estiu al centre històric amb una proposta adaptada al públic nacional que ens sol visitar durant el mes de novembre, i donem valor al patrimoni indià de la vila.”

Les visites guiades al centre històric de l’estiu es van acabar el 24 de setembre passat amb la participació de més de 380 persones. Així mateix, a finals d’octubre van acabar les sortides de marxa nòrdica que s’han dut a terme durant els mesos de primavera i tardor en les quals han participat més de 260 persones.

Galeria

Notícies relacionades