Lloret Turisme organitza una xerrada col·loqui amb Perico Delgado

Prèviament s’emetrà el documental Pedro Delgado, 30 años de amarillo

El proper 6 d’octubre, a les 18.30 h a la sala polivalent de la Casa de la Cultura de Lloret, Lloret Turisme i Campus Melcior Mauri organitzen una tarda temàtica dedicada al ciclisme amb Perico Delgado ─considerat un dels millors ciclistes espanyols de la historia, guanyador del Tour de França (1988) i La Vuelta a España en dues ocasions (1985 i 1989)─ en què es projectarà el documental Pedro Delgado, 30 años de amarillo. Posteriorment s’oferirà una xerrada col·loqui en què participarà Pedro Delgado i altres ciclistes professionals com Melcior Mauri, i Mikel Azparren i l’esportista youtuber Valentí Sanjuan.

L’activitat és oberta al públic i gratuïta, però cal inscripció prèvia al telèfon 972 365 788 o a l’adreça electrònica cycling@lloret.cat indicant nom i dades de contacte.

Després de l’acte es celebrarà un sopar homenatge a Perico Delgado a l’hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort a un preu de 25 €. Les persones interessades a inscriure’s al sopar poden fer-ho al web www.guitarthotels.com

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica: “Un dels productes esportius estratègics en què estem treballant els darrers dos anys és el ciclisme i aquestes activitats amb professionals prestigiosos del sector ens permeten posicionar i donar a conèixer la destinació en aquest segment”.

Aquest cap de setmana, del 4 al 7 d’octubre, també tindrà lloc a Lloret de Mar la primera edició del campus Melcior Mauri Costa Brava, un esdeveniment esportiu en què Melcior Mauri i Pedro Delgado, com a ex-ciclistes professionals, acompanyaran tots els inscrits a les diferents activitats del programa: rutes curtes i llargues, xerrades tècniques i una taula rodona, entre d’altres.

L’organització del campus va a càrrec de Melcior Mauri i Jaume Rué com a directors esportius, de Mònica Estrella com a directora adjunta, i de Marck Bunskoek i Jaume Martín com a responsables d’assistència.

Les inscripcions es poden fer pel web
http://campusmelciormauri.com/inscripciones-costa-brava/, gestionat en exclusiva amb l’agència Sport No Limit Travel. Al web s’hi poden trobar tots els detalls del campus.

Actualment la població disposa de 14 allotjaments especialitzats en ciclisme i compta amb sis rutes recomanades de ciclisme de carretera i sis de muntanya, que es poden consultar a Wikiloc i Strava, i en uns mapes impresos disponibles a les oficines de turisme i en línia a www.lloretcycling.com

Lloret de Mar està certificat com a Destinació de Turisme Esportiu des del 2006 i anualment rep prop de 4.000 ciclistes, tant amateurs com professionals, que escullen la destinació per a les seves estades esportives.

Galeria

Notícies relacionades