Lloret Turisme participa a la trobada anual de la xarxa European Cities Marketing

L’entitat exposarà en diferents grups de treball experiències de turisme de reunions i marketing digital de la destinació com el congrés internacional de blocaires de viatges TBEX que va acollir Lloret de Mar recentment

L’entitat de promoció turística Lloret Turisme, es troba fins el 6 de juny a Torí per a participar a la trobada anual de la xarxa European Cities Marketing.

Aquest any el tema central de la trobada és “Creant ciutat. Com nous esdeveniments i infraestructures poden canviar la imatge” i Lloret Turisme, a través del Lloret Convention Bureau ha participat a la sessió “Millors pràctiques de la indústria del turisme de reunions”, explicant el cas de Lloret, on el turisme de reunions i incentius permet desestacionalitzar la temporada i contribuir al reposicionament de la marca de la ciutat.

Per altra banda, Lloret Turisme, també forma part del grup de treball “destinacions digitals” on es posen en comú les estratègies en marketing i comunicació de les destinacions europees. En paraules de Maurici Carbó, gerent de Lloret Turisme, “El congrés TBEX és un clar exemple que ens permet compartir per una banda la tasca del Lloret Convention Bureau com a exemple d’organisme público-privat per promocionar el turisme de reunions i per l’altra, la potencialitat de les noves tecnologies i com actualment, les recomanacions de tercers, per exemple de bloggers de viatge, tenen un gran valor per al posicionament de les destinacions turístiques en l’àmbit digital”.

L’Ajuntament de Lloret de Mar a través de Lloret Turisme, entitat de promoció turística de la ciutat, es va adherir a la xarxa European Cities Marketing aquest any. Aquesta organització sense ànim de lucre té per objectiu la millora de la competitivitat i el rendiment de les principals ciutats d’Europa a través de l’intercanvi de coneixement, millora de les seves pràctiques en els àmbits de gestió, promoció i comercialització, i contribució a l’expansió de la xarxa de relacions per crear noves oportunitats de negoci en l’àmbit turístic.

Notícies relacionades