Lloret Turisme participa en el Charity Day de Thomas Cook a Peterborough

Es tracta d’una acció promocional professional on participen 1.000 agents britànics de la zona

Lloret Turisme es troba avui al Regne Unit participant en l’acció promocional Charity Day organitzada per l’operador britànic Thomas Cook, un dels principals operadors turístics que treballa aquest mercat, a la seva seu central situada a la ciutat anglesa de Peterborough.

La fira Charity Day es troba en aquesta edició centrada a Espanya i es realitza amb l’objectiu de promocionar aquesta destinació turística en el mercat d’origen i entre els agents de viatges de la zona. Per aquest motiu diferents destinacions i proveïdors turístics espanyols s’han desplaçat fins a Peterborough per presentar els seus productes i poblacions entre els assistents a la fira.

Aquesta acció promocional es troba totalment enfocada al sector turístic professional i s’hi preveu l’assistència d’un miler d’agents de viatges que treballen habitualment amb Thomas Cook.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “El mercat britànic segueix essent un dels nostres mercats prioritaris que coneix la destinació des de fa anys, però desconeix en profunditat tot el que Lloret els pot oferir”. Afegeix: “Moltes de les consultes que hem rebut fins al moment fan referència precisament a activitats familiars i d’oci actiu que es poden fer a Lloret i que van més enllà del sol i platja tradicional”.

El Regne Unit va representar el tercer mercat emissor més important per a Lloret de Mar durant el 2016 amb 63.271 viatgers, que van representar un 7,74% sobre el total de viatgers de la destinació.

Thomas Cook Group és un dels principals operadors de viatges líders a nivell mundial, les accions del qual cotitzen a la Borsa de Londres. Actualment compta amb més de 20.000 treballadors i opera des de 15 mercats d’origen.

Galeria

Notícies relacionades