Lloret Turisme participa en el Digital Tourism Innovation Campus

Té lloc a Barcelona els dies 19 i 20 de novembre

Lloret Turisme, ens de promoció de Lloret de Mar com a destinació turística, es troba aquests dies participant en el Digital Tourism Innovation Campus (DTIC) a Barcelona juntament amb altres professionals provinents de diferents destinacions turístiques d’arreu del món.

En aquest campus internacional de dos dies de durada els representants de Lloret Turisme tenen l’oportunitat de compartir les seves experiències en el terreny digital amb altres professionals del sector, participar en taules de treball i assistir a ponències per tal de conèixer les últimes tendències del sector i aprofundir en casos d’èxit en aquest àmbit concret de la promoció turística.

El Digital Tourism Innovation Campus ha rebut el suport de la xarxa European Cities Marketing, a la qual Lloret de Mar es va adherir aquest 2015, i de l’Agència Catalana de Turisme.

Lloret Turisme incorpora en el seu pla d’accions anual una estratègia de promoció de Lloret de Mar a Internet que inclou el manteniment de quatre plataformes web (www.lloretdemar.org, www.lloretcb.org, professionals.lloretdemar.org i blog.lloretdemar.org) i la presència en les principals xarxes socials com són Facebook, Twitter, YouTube i Instagram. El 2014 les plataformes web de Lloret Turisme van rebre 594.557 visites.

Galeria

Notícies relacionades