Lloret Turisme participa en el I Congrés de Turisme Familiar a Vila-seca

La destinació segueix apostant per dissenyar activitats enfocades al públic familiar

Lloret Turisme participa avui i demà en el I Congrés de Turisme Familiar organitzat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i el Patronat de Turisme de Tarragona, que es celebra al PortAventura Convention Center de Vila-seca on es preveu la participació de cinc-cents professionals del sector turístic català.

Durant els dos dies que dura el congrés, els representants de Lloret Turisme tindran l’oportunitat d’escoltar i interactuar amb una cinquantena de ponents vinguts d’arreu del món així com amb els representants d’altres Destinacions de Turisme Familiar per a compartir experiències i coneixement.

Lloret de Mar segueix apostant per aquesta tipologia de públic amb l’organització cada any d’activitats específiques per a famílies i incorporant en els programes dels seus principals esdeveniments activitats enfocades als nens. Durant els mesos d’estiu s’han posat en marxa, dins el programa de dinamització de platges, els mini clubs a les platges de Lloret i Fenals, els quals han rebut 4.076 i 3.988 usuaris respectivament. Des del Departament de Cultura, s’han organitzat en el que portem d’any, visites teatralitzades, tallers i gimcanes a diferents equipaments culturals i, en total, hi han participat 3.521 usuaris.

La destinació disposa d’una important oferta adaptada a les necessitats de les famílies durant les seves vacances amb vint-i-cinc allotjaments certificats, setze restaurants, i cinc empreses d’activitats i quatre equipaments culturals. L’oferta privada disponible s’ha ampliat aquests darrers mesos amb l’aposta d’alguns establiments per crear nous espais lúdics per a famílies com la nova àrea de jocs aquàtics a l’Evenia Olympic Resort o la zona de tobogans a la piscina de l’Hotel Rosamar Garden Resort.

Lloret de Mar es va certificar com a Destinació de Turisme Familiar l’any 2010

Galeria

Notícies relacionades