Lloret Turisme participa en la fira Salon du Tourisme de París

El mercat francès és el primer mercat estranger per a Lloret de Mar en nombre de turistes

SalonParisUn total de 186.589 visitants francesos varen visitar Lloret de Mar durant l’any passat. Aquesta xifra situa el mercat francès com a primer mercat estranger en nombre de viatgers amb prop del 18% del volum total.

Des de Lloret Turisme es continua treballant en aquest mercat que es considera prioritari a través de la presència en fires com el Salon du Tourisme de París que ha tingut lloc del 19 al 22 de març. A més també es realitzen altres accions promocionals en destinació com viatges de familiarització amb agències de viatges i operadors francesos, i accions de comunicació i premsa per donar a conèixer la destinació a periodistes i creadors de continguts d’aquest país.

Des de Lloret Turisme expliquen que “hi havia un alt interès per Lloret de Mar. Moltes persones ja tenien la reserva feta i sol·licitaven informació d’activitats per fer, especialment parelles adultes i famílies amb nens”.

La proximitat de Lloret de Mar amb França, els bons accessos i una correcta relació qualitat-preu amb nombroses activitats són els principals punts forts de la destinació.  El turisme francès a Lloret, no es limita als mesos d’estiu sinó que visita la destinació durant tot l’any generant així un impacte econòmic d’alt valor quantitatiu, però també qualitatiu ja que la despesa es produeix durant tot l’any i ens molts sectors econòmics com l’allotjament, les activitats, la restauració i el comerç.

Notícies relacionades