Lloret Turisme participa en la fira Sneak Preview de Solmar Tours a Eindhoven

Durant el cap de setmana hi han passat més de 6.500 visitants

Lloret Turisme s’ha desplaçat el passat cap de setmana fins a Eindhoven per participar en la fira Sneak Preview, que organitza anualment l’operador turístic dels Països Baixos Solmar Tours.

La fira va tenir lloc durant tot el cap de setmana i va rebre més de 6.500 visitants, clients habituals de l’operador turístic, els quals durant els dies de la fira podien gaudir d’uns descomptes especials en les seves vacances. Aquestes xifres representen un augment del 20% respecte l’any anterior.

Es tracta d’una fira amb un públic principalment familiar i sènior durant la qual Solmar Tours aprofita per presentar el catàleg per a la nova temporada turística acompanyat de les principals destinacions i proveïdors amb els quals treballa.

En total hi van participar 25 expositors, a més de Lloret Turisme, entre els quals destaquen empreses hoteleres amb establiments a Lloret com Garbí Hotels, Alegria Hotels, Aqua Hotels i H·Top Hotels.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “És el segon cop que participem en aquesta fira i la valoració és molt positiva. És un client fidelitzat, que coneix la destinació. Hem copsat que hi ha un gran interès pel ciclisme i el senderisme que són dos dels productes pels quals estem apostant molt aquests darrers anys”.

Els Països Baixos són un dels mercats emissors tradicionals de Lloret de Mar. Les estadístiques d’ocupació hotelera del 2016 situen aquest mercat com el novè més important amb un total de 29.415 visitants, el que representa un 2,44 del total de visitants que va rebre la destinació.

Galeria

Notícies relacionades