LLORET TURISME PARTICIPA EN LA FIRA SNEAK PREVIEW DE SOLMAR TOURS A EINDHOVEN

Durant el cap de setmana hi han passat més de 5.500 visitants

Lloret Turisme es va desplaçar aquest cap de setmana passat fins a Eindhoven per participar en la fira Sneak Preview, que organitza anualment l’operador turístic dels Països Baixos Solmar Tours.

La fira va tenir lloc durant tot el cap de setmana i va rebre més de 5.500 visitants, clients habituals de l’operador turístic, els quals durant els dies de la fira podien gaudir d’uns descomptes especials en les seves vacances. Es tracta d’una fira amb un públic principalment familiar i sènior durant la qual Solmar Tours aprofita per presentar el catàleg per a la nova temporada turística acompanyat de les principals destinacions i proveïdors amb els quals treballa.

En total hi van participar 25 expositors, a més de Lloret Turisme, entre els quals destaquen empreses hoteleres amb establiments a Lloret com Hotels Garbí, Fergus Hotels, Aqua Hotel i H·TOP Hotels.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Ens ha semblat interessant participar per primera vegada en aquesta fira i en fem una valoració molt positiva tant pel volum d’assistents que hi ha hagut com per l’interès que ha despertat Lloret. Hem notat que molts dels clients de Solmar Tours ja ens coneixien però han agraït molt disposar d’informació turística concreta per poder planificar millor les seves vacances a la nostra vila”.

Els Països Baixos són un dels mercats emissors tradicionals de Lloret de Mar que sempre es troben situats entre els principals mercats emissors del centre d’Europa. Durant el 2015 es va posicionar com el novè mercat més important amb un total de 19.667 visitants amb aquesta procedència, el que va representar un 1,8% sobre el total de visitants que va rebre la destinació. D’aquest total, un 30% va arribar a Lloret a través de l’operador turístic Solmar Tours, el qual preveu millorar resultats durant aquest 2016 i seguir amb la mateixa tendència positiva durant el 2017

Galeria

Notícies relacionades