Lloret Turisme participa en un roadshow als països nòrdics

L’acció compta amb dos workshops a les ciutats d’Hèlsinki i Oslo en els quals participen més de 70 professionals

Lloret Turisme s’ha desplaçat aquesta setmana fins als països nòrdics per participar en un roadshow organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona a les ciutats d’Hèlsinki i Oslo.

L’acció es va desenvolupar dimarts i dimecres amb un workshop a cada una de les ciutats en què s’havien convidat agents de viatges i periodistes especialitzats, als quals també se’ls va fer una presentació genèrica del territori. La convocatòria s’ha tancat amb una vintena de participants a la capital finlandesa i més de quaranta a la capital noruega.

Lloret Turisme ha assistit a l’acció acompanyat d’empreses privades gironines, entre elles la lloretenca Evenia Hotels i d’altres destinacions de la zona com Calonge-Sant Antoni o Palafrugell.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Els països nòrdics són uns mercats prioritaris per a Lloret de Mar especialment per a alguns productes específics com són l’esportiu i el MICE. Només l’any passat vam acollir més de 50 esdeveniments esportius procedents de Noruega en els quals van participar més de 1.200 esportistes i vam ser la seu de la convenció de Bosch Noruega i la formació organitzada per l’empresa sueca Korpen, entre les quals van sumar més de mil assistents.”

Durant el 2016, Lloret de Mar va rebre 15.102 viatgers procedents de Noruega i 9.249 viatgers de Finlàndia. En total, més de 30.000 viatgers procedents dels països nòrdics (Noruega, Finlàndia, Dinamarca, Islàndia i Suècia) van desplaçar-se fins a Lloret de Mar.

Galeria

Notícies relacionades