Lloret Turisme participa en una acció promocional a Londres amb quaranta agents de l’operador Jet2 Holidays

També hi han sigut presents les empreses lloretenques Rosamar Hotels i Guitart Hotels

Lloret Turisme va participar ahir al vespre a Londres en una acció promocional organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona amb una quarantena agents de l’operador britànic Jet2 Holidays i diverses empreses gironines.

Durant l’acte, que va tenir lloc en un vaixell pel riu Tàmesi, les dues destinacions participants, Costa Brava-Pirineu de Girona i Lloret de Mar, van poder dur a terme una presentació sobre l’oferta turística del territori als agents participants. A continuació també hi va haver una presentació de les empreses gironines desplaçades fins a Londres, les lloretenques Rosamar Hotels i Guitart Hotels que addicionalment van oferir dos premis als assistents amb estades als seus hotels, i l’Hotel Carlemany de Girona.

Per a finalitzar l’acte, es va desenvolupar una acció de networking amb tots els assistents que es va allargar fins ben entrada la nit.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme “Aquest tipus d’accions ens permeten seguir incidint en els nostres mercats tradicionals promocionant tota la nostra oferta turística que va des del tradicional sol i platja a la gastronomia, la cultura i l’oferta especialitzada en turisme familiar, el principal perfil de l’operador Jet2 Holidays. Cal recordar que la seva aerolínea és la segona més important per a l’Aeroport Girona-Costa Brava, només superada per l’irlandesa Ryanair.

El mercat britànic es va situar el 2017 com el quart mercat emissor més important per a Lloret de Mar amb 87.676 viatgers d’aquesta procedència, un 7,8% sobre el total de viatgers de la destinació.

Galeria

Notícies relacionades