LLORET TURISME PARTICIPA A LA FIRA HERMAN & VANDAMME HOLIDAY FAIR A BÈLGICA

Es preveu que durant el cap de setmana hi assisteixin més de 7.000 persones procedents de Bèlgica i França

Lloret Turisme es troba avui a la ciutat belga de Menen participant a la fira Herman & Vandamme Holiday Fair, organitzada per l’operador especialitzat en viatges amb autocar d’alta gamma Herman & Vandamme.

La fira, oberta al públic en general belga i per proximitat també francès, s’allargarà fins diumenge i s’espera que hi assisteixin més de 7.000 persones, superant així la xifra dels 5.000 assistents de l’any passat. A més de la part expositiva, on es poden trobar ofertes i promocions especials, la fira compta també amb activitats d’animació per a infants, sortejos i premis per als participants i un espai gastronòmic.

Juntament amb Lloret Turisme, s’han desplaçat fins a la fira representants d’establiments hotelers de Lloret com: Guitart Hotels, Hotel Fenals Garden, Aqua Hotel Bertran, Hotel Samba, Hotel Surf-Mar, Hotel Fergus Plaza París, Hotel Fergus Fenals Mar, Hotel Mundial Club, Hotel Augusta Club i Garbí Hotels.

Anualment, arriben a Lloret de Mar a través de l’operador Herman & Vandamme més de 15.000 viatgers entre els mesos de març i novembre, destacant el públic familiar durant els mesos d’estiu i les parelles d’adults fora de temporada, amb una estada superior a la mitjana.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquest any hem incorporat a la nostra estratègia de promoció la participació en una fira especialitzada en el segment de viatges en autocar, cosa que ho havíem fet en els últims anys. Si funciona, el nostre objectiu és seguir apostant per aquest segment que tants viatgers porta anualment i des de fa tants anys a la nostra destinació i donar suport als operadors participant en fires i altres accions promocionals.”

Bèlgica és un dels mercats tradicionals de Lloret de Mar que habitualment es troba situat entre els principals mercats emissors a la destinació. L’any passat, amb xifres tancades fins al mes de novembre, es va situar com a cinquè mercat més important amb un total de 52.846 visitants. Aquesta xifra representa ja un augment de gairebé el 10% respecte a les xifres del 2015 i un 4,5% sobre el total de visitants que va rebre la destinació durant tot el 2016

Galeria

Notícies relacionades