Lloret Turisme, present a la fira ITB de Berlín

En aquesta fira turística tenen un gran pes les noves tecnologies i Lloret ho aprofitarà per donar a promocionar el congrés internacional de bloguers TBEX

 

ITBLloret Turisme, entitat de promoció turística de Lloret de Mar, es troba aquests dies a la fira ITB Berlin, considerada una de les principals fires turístiques internacionals del sector. Hi participen 10.096 expositors de 186 països i s’hi esperen uns 100.000 visitants professionals.

Lloret Turisme hi participa en un format córner juntament amb altres municipis de la Costa Brava a l’estand Catalunya.

La fira és també una de les més destacades en l’àmbit de les noves tecnologies. Hi són presents nombrosos bloguers internacionals de viatges i empreses tecnològiques. En paraules de Jordi Orobitg, regidor de Turisme: “És una bona oportunitat per promocionar el congrés internacional de bloguers TBEX, que tindrem a Lloret del 30 d’abril al 2 de maig”

A Lloret de Mar, el turisme alemany, amb 103.000 visitants el 2014 ─el que significa prop del 10% del total de turistes que rep la vila─ és el segon mercat internacional a Lloret de Mar en el total de viatgers, per darrere del mercat francès. A Catalunya en global, les darreres estadístiques de l’any 2014 mostren un augment del turisme alemany i també de la despesa dels viatgers. La previsió per a aquest 2015 és que es mantingui el nombre de viatgers però n’augmenti la despesa.

Jordi Orobitg ha explicat també que, en aquesta recuperació del mercat alemany, “a banda dels temes econòmics propis del país, hi ha factors com l’especialització dels nostres serveis com per exemple per a les famílies, i la diversificació i millora de l’oferta privada i pública, que són valorades molt positivament pels operadors turístics”.

 

Notícies relacionades