Lloret Turisme, present a la World Travel Market de Londres

Durant la fira s’han presentat dos dels principals esdeveniments de 2015: el Lloret Formula Weekend i el Congrés TBEX EU 

WTMDel 3 al 6 de novembre Lloret Turisme es troba participant a la World Travel Market. Lloret hi participa amb un estand conjuntament amb altres municipis del Patronat de Turisme Costa Brava.

La World Travel Market és una de les fires més importants del sector turístic i inici del calendari firal de la temporada. En paraules del regidor de turisme “hem mantingut entrevistes amb els principals operadors turístics dels diferents mercats per conèixer quins són els principals moviments i prediccions del mercat i la indústria turística en general així com per establir col·laboracions de promoció conjunta de la destinació”.

Durant la fira s’ha presentat la nova edició del Lloret Formula Weekend que tindrà lloc del 9 a l’11 de maig de 2015 i el Congrés internacional de blocaires TBEX EU 2015 que portarà a Lloret de Mar 800 blocaires del 30 d’abril al 2 de maig.

També s’ha presentat la oferta de turisme esportiu i tota l’oferta complementària de Lloret per potenciar les estades de ciclisme, futbol i les altres modalitats esportives.

Pel que fa a les xifres de mercat anglès Jordi Orobitg explica “les dades d’ocupació del 2014 mostren una tendència lenta però ascendent que sembla que continuarà de cares al 2015 motivat per una millora de la economia anglesa i també per la confiança dels operadors que valoren positivament els esforços realitzats en la renovació i especialització de les plantes hoteleres, especialment en el segment de turisme familiar”.

L’any passat Lloret de Mar va rebre prop de 460.000 persones de nacionalitat anglesa sent aquest mercat el quart mercat estranger en importància per la destinació.

Notícies relacionades