Lloret Turisme, present a la World Travel Market

Es tracta d’una de les fires turístiques més importants de l’any

Lloret Turisme, entitat de promoció de Lloret de Mar com a destinació turística, es troba aquests dies participant a la fira World Travel Market de Londres. En aquesta edició hi assisteix sota el paraigua de Patronat de Turisme Costa Brava Girona juntament amb altres municipis de la zona com Platja d’Aro i Blanes.

Durant els dos dies que serà present a la fira, tindrà l’oportunitat de reunir-se amb diferents operadors turístics per presentar la destinació.

Fins a Londres s’hi ha desplaçat també un grup d’empresaris de Lloret per promocionar els seus establiments i entaular relacions amb els intermediaris assistents. Es tracta de representants de les agències Traveltec i Viatges Olympia i de les cadenes hoteleres Evenia Hotels i Aqua Hotel, entre d’altres.

La World Travel Market és una de les fires turístiques més importants del món i enguany té lloc entre el 2 i el 5 de novembre. En aquesta edició s’hi preveu la participació de 5.000 exhibidors provinents de 186 països i regions de tot el món. A més de la part promocional, incorpora també una interessant activitat formativa així com la presentació de les últimes tendències en el sector turístic.

En paraules de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar: “El mercat britànic és un dels mercats importants per a Lloret de Mar ja que el 2014 va representar el quart mercat emissor amb 95.561 viatgers i aquest 2015 hem rebut ja gairebé 75.000 viatgers fins al mes de setembre.”

Galeria

Notícies relacionades