Lloret Turisme, present a la fira B-Travel de Barcelona

Durant tres dies presentarà l’oferta turística de Lloret de Mar al públic català de proximitat

Aquest públic es diferencia d’altres mercats per ser menys estacional i més exigent pel que fa al producte turístic

Lloret Turisme participa des d’avui i fins diumenge a la fira B-Travel de Barcelona donant a conèixer l’oferta turística de Lloret de Mar al públic català de proximitat.

La B-Travel és la principal fira turística de Catalunya, amb més de 30.000 visitants, i especialitzada en el turisme d’experiències, compta amb la presència de destinacions de totes les comunitats autònomes i de més de quaranta països.

Lloret Turisme assisteix a aquesta fira per explicar les novetats d’enguany davant un públic que, amb les dades obtingudes a través de l’INE i de l’eina d’analítica i intel·ligència turística de Mabrian Technologies, es caracteritza per oferir menys estacionalitat respecte a la temporada turística i per ser molt exigent respecte al producte turístic que consumeix. Així, es constata com un públic que visita Lloret de Mar durant gairebé tot l’any i que està molt interessat pel producte natura i gastronòmic, entre d’altres. La demanda del públic català respecte al producte turístic també queda reflectida en les dades obtingudes en l’índex de satisfacció, que es troba entre dos i quatre punts per sota de la mitjana de la destinació.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Un any més participem a la B-Travel per presentar la nostra oferta a un dels nostres públics principals, que és el català, incidint en les novetats que tenim durant els propers mesos com la celebració del Lloret Cycling Weekend o les activitats de Setmana Santa”. Respecte a les dades obtingudes a través de Mabrian, afegeix: “Disposar d’aquestes dades permet a la destinació ser més competitiva, conèixer millor els seus visitants i ajustar l’oferta als seus interessos.”

Durant el 2018 van visitar Lloret de Mar 274.480 viatgers catalans, els quals van representar els 23,5% sobre el 1.165.841 de visitants que va rebre en total la destinació.

Galeria

Notícies relacionades