LLORET TURISME PRESENT A LA ITB A BERLÍN

Aquesta setmana també participarà en l’Expo Sports Outdoor i en un workshop amb agències emissores espanyoles

Lloret Turisme s’ha desplaçat aquesta setmana fins a Alemanya per participar en la fira ITB, una de les fires turístiques més importants en l’àmbit internacional, que té lloc del 8 al 12 de març a la ciutat de Berlín.

Quant a les xifres, s’espera que enguany la fira comptarà amb més de 10.000 expositors, 120.000 visitants professionals i més 60.000 visitants de públic general quan la fira s’obri al públic final durant el cap de setmana. En total, més de 180 països hi seran representats amb els seus productes i serveis. La ITB compta també amb un important programa formatiu que enguany, aprofitant que el 2017 ha estat declarat per les Nacions Unides com l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, tindrà un apartat destacat en turisme sostenible.

Durant la fira, les representants de Lloret Turisme han aprofitat per reunir-se amb els principals operadors alemanys que treballen amb Lloret de Mar, amb agències especialitzades en turisme esportiu, amb el Centre de Promoció Turística d’Alemanya de l’Agència Catalana de Turisme i amb diferents bloguers de viatges alemanys, entre altres.

A més de ser present en aquesta fira, Lloret Turisme també serà, demà divendres i fins dissabte, a la fira Expo Sports Outdoor a Barcelona, una fira de temàtica esportiva que se celebra paral·lelament a la Marató de Barcelona per la qual s’espera que passin més de 70.000 visitants. L’activitat promocional d’aquesta setmana seguirà el dissabte amb la participació en un workshop amb l’associació d’agències de viatges Grupo Europa Viajes, organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona a Pont de Molins.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “El març és un mes tradicionalment fort pel que fa a la promoció en el sector turístic. La ITB és una de les fires que mai falten en el nostre calendari ja que aprofitem per reunir-nos-hi amb els operadors alemanys que treballen amb la nostra destinació per comentar i acabar de programar la temporada. Enguany participem també per primera vegada en la fira Expo Sports Outdoor amb l’objectiu de reforçar el nostre posicionament com a destinació de turisme esportiu en les disciplines outdoor.”

En xifres de 2016, el mercat alemany va ser el quart mercat emissor més important per a Lloret de Mar amb 90.845 viatgers, un 7,54% sobre el total.

Galeria

Notícies relacionades