Lloret Turisme, present en l’European Cities Marketing Spring Meeting de Reykjavík

Enguany, el tema central de la trobada és la transformació del rol de les entitats de promoció turística i dels seus models de negoci

Lloret de Mar, a través de Lloret Turisme, participa aquesta setmana en l’European Cities Marketing Spring Meeting que té lloc a la capital islandesa de Reykjavík.

Aquesta trobada anual, en la qual participen representants de les ciutats membres de l’associació, està centrada enguany a debatre sobre el nou rol que han de tenir les Entitats de Promoció Turística (DMO) en un entorn que evoluciona ràpidament per afrontar el futur amb garanties i incorporant unes funcions que han d’anar més enllà de la promoció turística i que requereixen tenir un paper fonamental en l’evolució de l’espai urbà.

Entre d’altres, tenen lloc ponències amb experts en noves tecnologies sobre la utilització de chatbots, realitat augmentada i noves estratègies multicanal, que es combinen amb les experiències i casos d’èxit presentats pels representants de ciutats com Amsterdam, Bozen, Copenhaguen, Leeds, Londres, Madrid o París.

A més d’aquestes conferències, ahir van tenir lloc les trobades periòdiques dels diferents grups temàtics on els professionals de les destinacions que en són membres treballen sobre àmbits específics com: investigació i estadístiques, centres d’informació turística, màrqueting digital, turisme de reunions…

Pel que fa a altres assistents del territori, també participen en la trobada les ciutats de Girona, Barcelona i Benidorm, una ciutat membre de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: Lloret de Mar, com a ciutat turística, comparteix molts reptes amb altres ciutats europees que reben un important volum de turistes i aquesta trobada és un espai on conjuntament compartim experiències que a tots ens poden ser d’inspiració”.

Aquest any Lloret de Mar, que forma part de l’ECM des de l’any 2015, també participarà a l’European Cities Marketing Summer School, que tindrà lloc a Tessalònica del 25 al 29 d’agost a través del Lloret Convention Bureau, que és membre del grup temàtic especialitzat en turisme de reunions.

L’European Cities Marketing és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu la millora de la competitivitat i l’acompliment de les principals ciutats d’Europa proporcionant una plataforma per als professionals de MICE, turisme vacacional i màrqueting on intercanviar coneixements, millors pràctiques i ampliar la seva xarxa de contactes per construir nous negocis. L’entitat promociona i connecta els interessos dels membres de més de cent de les principals ciutats a trenta-sis països.

Galeria

Notícies relacionades