LLORET TURISME PRESENTA LA DESTINACIÓ A 23 OPERADORS TURÍSTICS ESPORTIUS

Aquesta setmana ha participat en un viatge de familiarització i un workshop amb operadors especialitzats

Lloret de Mar, 19 d’octubre del 2016. Del 15 al 18 d’octubre, Lloret Turisme ha participat en una acció comercial organitzada per l’Agència Catalana de Turisme per a promocionar Catalunya com a destinació de turisme esportiu.

L’acció ha constat d’un workshop celebrat ahir dimarts a la tarda a l’Hospitalet de Llobregat i dos viatges de familiarització segmentats per disciplines esportives que van tenir lloc des de dissabte passat fins ahir mateix. En total, han participat en l’acció 23 operadors turístics especialitzats en turisme esportiu procedents principalment del Regne Unit i Alemanya, els quals han tingut l’oportunitat d’entrevistar-se amb els representants de les diferents destinacions catalanes i veure in situ les instal·lacions esportives del territori.

En el cas de Lloret, va rebre dissabte a la tarda els deu operadors especialitzats en natació i esports col·lectius. Durant la seva estada a Lloret, els operadors turístics van visitar les instal·lacions esportives del municipi que s’adequaven als seus productes: la piscina olímpica municipal, els pavellons del Molí i Pompeu Fabra i els camps de futbol del Molí i de les pistes d’atletisme.

Ahir, els representants de Lloret Turisme van poder participar en el workshop i presentar la destinació als operadors que no van visitar Lloret durant el cap de setmana, els quals treballaven principalment amb el producte esportiu de futbol.

També van participar en aquest workshop diverses empreses de Lloret: l’Hotel Samba, Guitart Hotels, Hotel Costa Encantada i Traveltec.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Els operadors que han visitat Lloret han quedat impressionats per la quantitat i la qualitat de les nostres instal·lacions esportives i per la seva ubicació cèntrica, un tret que valoren molt positivament a l’hora de programar una destinació dins el seu catàleg de productes.”

Anualment Lloret de Mar rep gairebé 50.000 turistes esportius, entre esportistes i acompanyants. El 2015 es va tancar amb 49.144 visitants que van tenir com a motiu del seu viatge un esdeveniment esportiu.

Recentment, la ciutat ha renovat el segell de Turisme Esportiu de l’Agència Catalana de Turisme per a les disciplines de: futbol, natació, atletisme, esports col·lectius i ciclisme en carretera.

Galeria

Notícies relacionades