Lloret Turisme presenta la destinació a agents de viatges i periodistes del Regne Unit

En col·laboració amb el tour operador Jet2Holidays ha organitzat diferents accions promocionals a Lloret i al Regne Unit

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha realitzat una amplia acció promocional al mercat britànic en col·laboració amb el tour operador anglès Jet2Holidays per tal que el públic del Regne Unit conegui la destinació i la seva oferta turística.

En total ha rebut la visita d’una trentena d’agents de viatges que s’han desplaçat fins a Lloret per conèixer de primera mà l’oferta turística de la destinació, dividits en tres grups amb estades des del 29 d’abril i fins al 3 de juny. Durant les visites els agents han pogut descobrir espais com els Jardins de Santa Clotilde, participar en tallers de daiquiri, realitzar excursions en vaixell per la costa i visitar diferents allotjaments.

De la mateixa manera, el cap de setmana passat, quatre periodistes de Belfast van visitar també Lloret de Mar per promocionar la destinació i l’obertura d’un nou vol directe que la companyia Jet2.com ha programat des de Belfast fins a Girona. Els periodistes van conèixer el llegat indià de Lloret, la gastronomia típica i les platges i la costa de la població.

Com a complement d’aquestes accions que han tingut lloc a Lloret, aquesta setmana, l’equip de Lloret Turisme es troba realitzant un roadshow pel Regne Unit per visitar als agents de viatges de quatre ciutats angleses i presentar-los l’oferta turística de la destinació. Les presentacions han tingut lloc en el centre de trucades que Jet2Holidays té a la ciutat de Leeds i a una vintena d’oficines de viatges de tres ciutats properes.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Els agents i periodistes que han visitat Lloret han destacat positivament la nostra oferta i la varietat de productes i activitats que es poden trobar a la nostra ciutat. Projectes com les activitats d’actiu de Lloret Adventure, totes les activitats que organitzem de visites guiades i especialment les que estan pensades per a famílies com el Lloret Nature i el miniclub també els han resultat molt interessants per vendre la destinació al client final”.

Jet2Holidays, a través de la companyia aèria Jet2.com, disposa aquest estiu de nou rutes des de Girona que connecten amb ciutats del Regne Unit a través de les quals posa a la venda gairebé 180.000 seients.

Durant el 2016 Lloret de Mar va rebre 93.271 viatgers procedents del Regne Unit, el que va representar un 7,74% sobre el total de viatgers.

 

Galeria

Notícies relacionades