Lloret Turisme presenta les novetats per al 2018 a la fira Fitur a Madrid

Destaquen les propostes culturals, en el marc de l’Any Europeu de la Cultura; l’estructuració del producte gastronomia i la consolidació del projecte de turisme esportiu amb l’aposta per la certificació de triatló de l’Agència Catalana de Turisme

Lloret Turisme es troba aquesta setmana a Madrid per promocionar Lloret de Mar a la fira Fitur, la principal fira turística de l’Estat espanyol, que té lloc del 17 al 21 de gener.

Durant aquests dies s’estan realitzant entrevistes amb operadors turístics, mitjans de comunicació i empreses tecnològiques a les quals es presenten les diferents novetats previstes per a aquest 2018

Entre les propostes per a aquest any, destaca la consolidació de Lloret com a destinació de sol i platja urbana. Així, les platges, totes elles amb bandera blava, i l’entorn natural continuen sent el producte estrella  amb el valor afegit d’una completa oferta complementària en àmbits com la cultura, la gastronomia o el lleure, que confereixen un valor afegit diferenciador a la destinació respecte a altres destinacions.

Amb motiu de l’Any Europeu de la Cultura, es dona especial protagonisme a la cultura amb visites i tallers en diversos idiomes als equipaments culturals; el Lloret Outdoor Summer Festival, que ofereix un complet programa de música, màgia i circ a l’aire lliure a diferents espais de Lloret a l’estiu i el Visit Lloret, un espectacle ludicocultural previst del 19 al 20 d’octubre. La gastronomia també tindrà un paper destacat amb l’estructuració d’aquest producte en un projecte conjunt que s’està realitzant amb la Fundació Alícia.

Pel que fa a productes com el turisme esportiu, es manté l’aposta pel ciclisme amb la creació de la Lloret Cycling Weekend i l’organització de la Gran Fondo Lloret Costa Brava a l’abril. La certificació en la disciplina de triatló de l’Agència Catalana de Turisme i l’estructuració del producte running són altres objectius marcats per a aquest any. En l’àmbit del turisme de reunions i esdeveniments, es treballarà per potenciar l’oferta d’incentius i la renovació de la imatge promocional.

El nou web vacacional i la campanya de reposicionament de marca “Be a Lloretenc” i la campanya de civisme són els principals projectes en l’àmbit de la  comunicació i màrqueting.

Aquest 2017 Lloret de Mar ha rebut 1.122.186 viatges i 5.300.048 pernoctacions i es manté com la cinquena destinació de sol i platja en places hoteleres a l’Estat espanyol. Espanya, França, Regne Unit i Alemanya són els seus principals mercats emissors i va ser la tercera destinació en recaptació de la taxa turística de Catalunya amb 2.826.610 €.

 

Galeria

Notícies relacionades